Dobra terapia (1) Dobra terapia to skuteczna terapia. Ani razu nie czułam sie jak wariat, albo... Śmieszka Wewnętrzna Odnowa (1) Nie powiem, ze trafiłem z czymś na pierwszy rzut oka poważnym, nie powiem, ze... Karol Terapia-zmiana (1) Skończyłam terapie juz jakiś czas temu, zapoczątkowało to nowa drogę w moim... J
Po czasie nadal widzę zmiany (1) Polecam sięgniecie po pomoc terapeuty, pomimo różnych watpliwości, idźcie po... J i J Wazna praca nad zwiazkiem (1) Myślę,że każdy w długoletnim związku przeżywa kryzys. Na terapię poszłam, bo... Ela i Robert nowa jakość (1) Nie wierzyłam już, że w moim małżeństwie coś się zmieni. Nie myśleliśmy o... Kamila i Paweł Relacje (1) Pamiętamy te relacje, w których dokonało się coś ważnego dla nas, które dały... Magda jak najbardziej polecamy (1) Trafiliśmy na konsultacje z żoną we wrześniu 2017 roku. Problemy chyba... Ela i Krzychu Chce sie żyć (1) Z nerwica borykam się od dziecka. Napady paniki, lęk przed śmiercią,... Martynika Zdecydowanie warto (1) Pani Karolina była trzecim terapeutą, do którego trafiłam. Z poprzednich... Ania Skuteczność psychoterapii (1) Przed podjęciem decyzji o psychoterapii miałam dużo wątpliwości. Zmusiłam się... Katarzyna Zdecydowanie polecamy (1) Trafiliśmy na terapie w ogromnym kryzysie. Nie potrafiliśmy się dogadać.... R i K Dałam radę (1) Skończyłam terapie u Karoliny miesiąc temu. Diagnoza z poprzedniego leczenia... Kasia Dobra diagnoza (1) Trafiłem do tego gabinetu ze skierowania psychiatry z diagnoza depresji. Pani... Janek Polecam! (1) Skuteczność terapii 100%. Absolutnie to była trafiona decyzja. Pani Karolina,... zadowolona Wspaniała Pani psycholog = skuteczna terapia (1) Dzień dobry, Moja ocena płynie prosto z serca. Pani Karolina nauczyła mnie... AT To była przyjemność poznać taką Profesjonalistkę (1) Szczerze polecamy Panią Karolinę. Pierwszy raz korzystaliśmy z pomocy... M&M Fachowa pomoc (1) Pani Karolina to super profesjonalistka jestem bardzo szczęśliwa, że pomogła... Joanna Dziękuję (1) Czasem,zupełnie niespodziewanie,znajdujemy się w życiu w sytuacji w której... Kcz Terapia jest skuteczna (1) Najważniejsza w terapii jest skuteczność. Terapia Karoliny jest skuteczna.... Lewek