odNova (1) Przyszłam w totalnej rozsypce, Pani Karolina pozbierała te kawałki, scaliła... wb Nieoceniona pomoc profesjonalistki (1) Do Pani Karoliny trafiłam w czerwcu 2016 dzięki pozytywnym opiniom na... Sylwia Rewelacyjny psycholog, polecam najbardziej na świecie! (1) Moja terapia zaczęła się we wrześniu 2016 roku i w dniu dzisiejszym miałam... Emilia
Terapia u Pani Karoliny Szot (4) Na terapię trafiłam z objawami depresji, totalnym brakiem chęci do życia oraz... Dominika taaaak!! (1) Trafiłam na terapie z problemami z życiem, ludźmi, wszystko nie tak.... Monika Świetny specjalista! (2) Szczerze polecam terapię u z Pani Karoliny. Pani Karolina potrafi słuchać,... Aga Jestem na tak (1) Witam. Pani Karolina zachęcała mnie do ocenienia skuteczności terapii cbt... Arek 1200 znaków w treści to zbyt mało (1) Jakoś usługi: 6 - lecz czy uratowanie życia podlega jakiejkolwiek skali... Małgosia Terapia pary (1) Korzystaliśmy z pomocy Pani Karoliny kilkukrotnie, sprawy małżeńskie i... Roman i Ala Bardzo polecam! (1) Pani Karolina pomogła mi (i mężowi) uporządkować trudne relacje z bliższą i... MiT zgadzam się z opiniami (1) Zgadzam się z opiniami o tym gabinecie psychoterapii. Terapia bardzo pomogła... Paweł warto (1) Trafiłam do psychologa, bo nie radziłam sobie z chorobą. Nowotwór to wyrok,... Iza dieta (1) Trafiłam na terapię, bo zawsze byłam na diecie, ciągle za gruba, cały czas... Luiza Dobrze trafiłam (1) Długo się zastanawiałam czy w ogóle iść do psychologa a kiedy się... Ewa początek drogi (1) jako psycholog długo wahałam się czy zwrócić się o pomoc, obserwując kolegów... Aga terapia (1) Ceny jak na trojmiasto bardzo przystępne, a nawet niskie, a terapia rewelacja... Basia Zdecydowanie tak (1) Zgadzam sie z opiniami, zdecydowanie polecam. Widać, ze z doświadczeniem i ma... Ela Nie można było trafić lepiej - dziękuję! (1) Nie spodziewałam się, że w takim ponurym momencie w życiu spotkam tak pogodną... A Udana terapia (1) PAni Karolina pomogła mi uporać się z trudną przeszłością. Ukończyłam terapię... Kaśka Terapia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony, depresja minęła. Pani Karolina bardzo mi... Dawid