Duduś - ocena (1) Fantastyczne podejście do zwierzaków, lekarze dr.Lubomska i dr.Czech... Duduś Pepper - ocena (1) Wczoraj byłam na wizycie z moim Maine Conem u ortopedy .Od urodzenia ma... Pepper Dziękuję za uratowanie pieska (1) Serdecznie dziękuję doktorowi Tomaszowi Brzeskiemu za uratowanie mojego psa i... Małgosia i Buck
- opinia (1) Doskonała opieka, wysokiej jakości sprzęt i wyposażenie, czysto, ceny... ZDECYDOWANIE POLECAM !!!! (1) W zeszłym roku trafiłam do kliniki z moją 8-letnią Lucynką bulterierką stan... Danuta Noworyta Fachowa pomoc w GKW (Kielecka) (2) Szczerze polecam Gdyńską Klinikę Weterynaryjną, ze wzgledu na fachową pomoc,... kocia mama;) Zdecydowanie nie polecam (2) Nie polecam tego miejsca !!!! Odradzam !!! Może w szczepieniu zwierząt są... niezadowolona Godni polecenia (1) Profesjonalna klinika z super obsługą. Godna polecenia. Przyjechałam ze... Aneta marek - opinia (2) Odradzam tą klinikę zwłaszcza kontakt zwierzaka z Pania dr Anną Sz.. Ta Pani... marek Klinika Weterynaryjna przyjazna zwierzętom (2) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim posiadaczom zwierząt klinikę na... Tomasz Kąkol Pozytyw (1) Szybka i konkretna diagnoza. Doskonale dobrane leki i profesjonalne podejście... Asia Gucio pozdrawia! (1) Serdecznie polecamy klinike na kieleckiej! Chodziliśmy (i będziemy chodzić) z... Gucio Julek (1) Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny, szacunek dla... BR Dziękuje i polecam! (1) Dziękuje całej klinice za pomoc dla naszego psa! Nie dosc,ze jechalismy z... Zadowoleni Pikuś lubi tę klinikę (1) Moi drodzy miłośnicy psów,w tej klinice leczą z sercem!strasznie się bałam że... Anastazja Sławomira Polecam! (1) Szczerze polecam klinike. Moj pies byl chory, lekarz od razu zalecil badania... Pacjent Ropo macicze u Naszej suczki (2) Witam przez przypadek trafiłem na tą stronę , a co za tym idzie chciałbym się... fera POLECAM! (1) Polecam jak najbardziej. Szczególnie Dr. Wiercińskiego ale i Dr. Brzeski i... Magda Właścicielka Rasty - opinia (1) Najwspanialsi ludzie pod słońcem, opieka wspaniala a Pan doktor Brzeski... Właścicielka Rasty Mój kotek Saszka (1) Leczyłam tam kotka. Brak rozpoznania, kicię odebrałam po jednej nocy całą w... Magda