20 lat słabej szkoły na orunii (2) Nie polecam nikomu tej szkoły. Toalety śmierdzą, ludzie śmierdzą, jedzenie... Kaj Nie polecam (1) Witam. Jestem absolwentem gimnazjum nr 7 w Gdańsku. Pierwszy rok w tym... Branix Polecam! (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum. Uważam, że szkoła na Emili Hoene jest... Kenna007
Nie polecam nikomu (1) To nie jest dobra szkoła. Owszem, testy gimnazjalne wypadają świetnie,... absolwentka 7 Dzicz (2) Jeśli chcę określić Gimnazjum nr 7 w Gdańsku jednym słowem to jest to: dzicz.... PaniOdBiologiiNaZawszeWNaszychSe Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła o wysokim poziomie nauczania. Bardzo dobrzy nauczyciele (pomijając... A Szkoła jak szkoła. (1) Można polecić osobom nastawionym na matematykę, fizykę, polski, historię, wos... /ney/ Przeciętny Uczeń - opinia (1) Na razie jeszcze się uczę w tej szkole, ale już zdążyłem wyrobić sobie... Przeciętny Uczeń Nie polecam (1) Mój syn kończy gimnazjum w czerwcu.Jako rodzic jestem zdruzgotana poziomem... Michał Odchodzę z łzami w oczach z tej szkoły. (2) Cudowne gimnazjum godne polecenia. Nauczyciele cudowni, zawsze pomogą, lekcje... Nika. Jest fajnie!!! (1) tak jak powyżej. Zadowolona