: (17) przypadkiem trafiłam dziś na dokument o Craigu Kellym. pamiętam kiedy zginął,... ćma barowa ... (1) Masz czasem wrażenie że bardzo chciałbyś tu pozostać, ale jakaś konieczność... ~~c~~ heh :) (1) przed chwilą wróciłam z psami z lasu powalająco cudowne powietrze :)... ćma barowa
BO RYMY SĄ I CZĘSTOCHOWSKIE : (1) Jako że już minął grudzień to i wszystko jest na luzie. Niedługo... Grzegorz Rymopis polskie wiązanki (1) http://www.polskiewiazanki.com grzegorz Naokoło mnie (11) są ludzie, którzy stosują się do określonego harmonogramu- wstają, jedzą,... *Kropeczka co za durny artykuł (3) moja ulubiona gazeta wyborcza - niestrudzona obrończyni człowieka honoru... hobo głupia sprawa ;) (9) przed chwilą dostałam na gg od nieznajomego taki tekst: "DWA GOZDZIKI I PARA... ćma barowa Erotycznie (niedziela wieczór,trochę erotyki na koniec wekeendu Wam tu wrzucę;) (2) Już stoisz w drzwiach Spragnione ręce w Twoje włosy wplatam Przygryzam... *Kropeczka Marsz Wyzwolenia Konopi (1) Jak co roku mam zaszczyt zaprosić was na Manifestacje Pro Legalizacyjna -... MWK ... (5) Ćmie-wietrznej przestrzeni i kostki cukru na chwile zgorzknienia. Stworkowi-... ~~c~~ czekam... (4) oczekiwanie jest zabójcze jak w mega kompresji zgniata irracjonalną... ćma barowa FALSTART (15) „Te fikołki co mnie nęcą”- to jednak nie jest miłość, bo są... Grzegorz Rymopis PLAŻA CZYNNA I BIERNA : (1) „Jeden obszar... to strefa czynnego wypoczynku, gdzie będzie można... Grzegorz Rymopis telewizja internetowa - kanał gdański (1) http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek/gdansk.html Klaudi thx admin (5) no i wywalił admin sympatycznego kolegę, co góry złota obiecywał. i dobrze bo... hobo fajną chwilę dziś rano przeżyłam :) (3) mini chwileczkę, która eksplodowała słodką zazdrością i wstecznym biegiem... ćma barowa zakladamy klub maluszka (2) Witam serdecznie, Na przelomie marca i kwietnia zostanie otworzony KLUB... Pati Zdrowie (2) Witam mam duży problem ponieważ zachorowałem na szczęscie niewiele brakuje... Barecki from dry water... (1) 'Aksamitne futro religii Połysk rękojeści noża i monety Świat ograniczonych... ~~c~~