mistrzostwo świata (32) kiedy patrzę na coś takiego, to słów mi brak... ćma barowa FIODOR DOSTOJEWSKI: „BEZ CIERPIENIA NIE ROZUMIE SIĘ SZCZĘŚCIA”: (1) FIODOR DOSTOJEWSKI: „BEZ CIERPIENIA NIE ROZUMIE SIĘ SZCZĘŚCIA”:... Grzegorz Rymopis TYLKO HEROS , SIĘGA DO NIEBIOS! (1) Starać się może karzeł, bo historia nigdy go nie zapomni, nikt go nie... Grzegorz Rymopis
jak oszukac alkomat?? (4) ma ktos moze na to jakis sprawdzony sposobb??? ostry Narysuję dla Ciebie... (10) ...aniołka Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie I... *Kropeczka DOPIERO ĆWIERĆ WIEKU, LECZ : (1) Historia o nim nigdy nie zapomni, gdy powoli zamieni się w pomnik.... Grzegorz Rymopis szkoda, że listopad umarł (53) Ja grudnia nie lubię, bo w grudniu wypada mieć nadzieję. Nie znoszę jak coś... ~~c~~ ŁOWCA W CIEMNYM GĘSTYM LESIE : (1) Łowca w ciemnym gęstym lesie z dziewicą wraca po dyskotece. Na pewno... Grzegorz Rymopis alkohol i jego skutki (1) czy wie ktos moze jak wczoraj wypilem 4 duze browary 0,6 w przeciagu 3 godzin... ostry klub (1) Witam potrzebuje kilku informacji co do preferencji dotyczących klubów. W tym... emii instalacje-happeningi pod UM Sopot (1) http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek Klaudi „WĘDROWIEC NA ISTNIENIE SPOJRZAWSZY Z UKOSA” (1) „Wędrowiec na istnienie spojrzawszy z ukosa” do głębi... Grzegorz Rymopis PEWIEN SZOPEN Z ŻELAZOWEJ WOLI (1) Pewien Szopen z Żelazowej Woli na skrzypcach ledwo rzępolił. (To ma... Grzegorz Rymopis dobry dostawca internetu na Zaspie. (3) od paru ładnych lat byłem użytkownikiem sieci multicon(obecnie limes) i już... tomi88 Ciekawe sytuacje w autobusach/tramwajach/SKM-ce... (7) Mieliście jakieś? Mnie zapadły w pamięć dwie: Pierwsza w SKM-ce. Pociąg... Stvoriczko to nie w moim stylu, ale... ;) (22) dzisiaj w pracy dopadł mnie taki marzycielsko - nostalgiczny nastrój, że... ćma barowa "Przez okno się wychylam, całuję nocy mrok" (1) Tej wersji w necie chyba jeszcze nie było nigdy. (dla mnie najlepsza jaką... ~~c~~ hahaha okrutne! (43) http://www.youtube.com/watch?v=fZn2ffNeIW0 ~c Pomoc dla maluchów- nie naciągam, ani to nic nie kosztuje..wystarczy kliknąć (4) Witam serdecznie. Mam do Was prywatną prośbę. Otóż: - na stronie... carlos Muminki (4) Wątek zainspirowany przez Hobo :) Macie swoją ulubioną część? Moja to... Stvoriczko