ONI BIORĄ PRYSZNIC (1) Kto powiedział, że Francuzi używają czasem wanny, temu zaraz dam po buzi... Grzegorz Rymopis TERAZ TĄ DROGĄ , TERA TĄ DROGĄ , DAJĘ ODPÓR MOIM WROGOM. (1) Cóż to może dać, że jak na grudzień, to pogoda jest super, skoro i tak-... Grzegorz Rymopis WWW.MOJ OGRODEK.PL (1) (O ogródku przed domem chcę założyć stronę). Mój ogródek jest mały i... Grzegorz Rymopis
Tylko wiatr (1) Tylko wiatr Zna moje myśli Bo ze mną biega po polach On liscie goni -... *Kropeczka mistrzostwo świata (32) kiedy patrzę na coś takiego, to słów mi brak... ćma barowa FIODOR DOSTOJEWSKI: „BEZ CIERPIENIA NIE ROZUMIE SIĘ SZCZĘŚCIA”: (1) FIODOR DOSTOJEWSKI: „BEZ CIERPIENIA NIE ROZUMIE SIĘ SZCZĘŚCIA”:... Grzegorz Rymopis TYLKO HEROS , SIĘGA DO NIEBIOS! (1) Starać się może karzeł, bo historia nigdy go nie zapomni, nikt go nie... Grzegorz Rymopis jak oszukac alkomat?? (4) ma ktos moze na to jakis sprawdzony sposobb??? ostry Narysuję dla Ciebie... (10) ...aniołka Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie I... *Kropeczka DOPIERO ĆWIERĆ WIEKU, LECZ : (1) Historia o nim nigdy nie zapomni, gdy powoli zamieni się w pomnik.... Grzegorz Rymopis szkoda, że listopad umarł (53) Ja grudnia nie lubię, bo w grudniu wypada mieć nadzieję. Nie znoszę jak coś... ~~c~~ ŁOWCA W CIEMNYM GĘSTYM LESIE : (1) Łowca w ciemnym gęstym lesie z dziewicą wraca po dyskotece. Na pewno... Grzegorz Rymopis alkohol i jego skutki (1) czy wie ktos moze jak wczoraj wypilem 4 duze browary 0,6 w przeciagu 3 godzin... ostry klub (1) Witam potrzebuje kilku informacji co do preferencji dotyczących klubów. W tym... emii instalacje-happeningi pod UM Sopot (1) http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek Klaudi „WĘDROWIEC NA ISTNIENIE SPOJRZAWSZY Z UKOSA” (1) „Wędrowiec na istnienie spojrzawszy z ukosa” do głębi... Grzegorz Rymopis PEWIEN SZOPEN Z ŻELAZOWEJ WOLI (1) Pewien Szopen z Żelazowej Woli na skrzypcach ledwo rzępolił. (To ma... Grzegorz Rymopis dobry dostawca internetu na Zaspie. (3) od paru ładnych lat byłem użytkownikiem sieci multicon(obecnie limes) i już... tomi88 Ciekawe sytuacje w autobusach/tramwajach/SKM-ce... (7) Mieliście jakieś? Mnie zapadły w pamięć dwie: Pierwsza w SKM-ce. Pociąg... Stvoriczko to nie w moim stylu, ale... ;) (22) dzisiaj w pracy dopadł mnie taki marzycielsko - nostalgiczny nastrój, że... ćma barowa