szukam psychologa dziecęcego (5) Dziecko jest w szkole podstawowej, szósta klasa , bardzo dobrze się uczy ale... maarla prosba o wypełnienie ankiety (1) zwracam sie z prosba o wypełnienie ankiety pomoże mi to w pisaniu mojej... Agitka WYOBRAŹNIA : (1) Pisanie wierszy wymaga wyobraźni, więc polityka jest taka łatwa, bo... Grzegorz Rymopis
KSIĄŻKA TELEFONICZNA : (1) Kto mówi, że zawsze książki są ciekawe i ciekawsze- -czy robi błąd ?... Grzegorz Rymopis co to za kaszana (10) mam zmodyfikowanego trojana? człowieczek WIECZNY OPTYMISTA (1) Pewien mieszkaniec Brzeźna bardzo chciał mieszkańców zjednać i w miarę... Grzegorz Rymopis born in the PRL (7) bezczelnie ściągnęłam od Awari: http://pl.youtube.com/watch?v=F0I-t-vh6U0 Stworekk Shar pei'e (1) zagineły w niedziele tj.23,11,2008 na morenie dwa shar peie samiec koloru... Arek temat na dzisiaj (6) w mordę, podoba mi się jest w tym prawie bezkresna muzyczna przestrzeń coś,... ćma barowa Ahahaha :) jakie fajne! (3) http://learn.genetics.utah.edu/content/addiction/drugs/mouse.html Stvoriczko Kropeczka (9) to ja... ktoś zajął mój nick;.( i zmienił miesce które było inne niż... *Kropeczka TYLKO BOJKOT BO- „KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE” : (1) Obecna stacja, chyba nikt tym nie wie, to demokracja i wybieramy... Grzegorz Rymopis Menedżer artystyczny poszukiwany (1) Artysta plastyk zawodowo zajmujący się artystycznym malowaniem ścian (freski)... Ewa POPŁATNY ZAWÓD : (1) „Przez ostatnich kilkadziesiąt lat oficjalnie doszło do 3,5... Grzegorz Rymopis kropka się zawiesiła (1) flaszka Cię przygniotła? czy tomik składasz? ćma barowa he :) jedna porządna Kropka się zarejestrowała i zalogowała, czy coś... (8) a my co? dalej na krzywy ryj? heheheheh ale mam dziś... ćma barowa łot de fcuk...? (4) przedtem było źle? oddajcie nam hajdpark! Stworek instalacja art-polityczna w Sopocie (43) Instalacja artystyczno-polityczna "WYBIELANIE OCZERNIALYCH", zorganizowana w... Klaudi Hobo (94) Oooo faktycznie... do Adasia piłem z tym październikiem, metody picia mam... c Hobo (97) Istnieje gdzieś możliwość wglądu w wspomniane "rosyjskie dokumenty"? c