Narysuję dla Ciebie... (10) ...aniołka Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie I... *Kropeczka DOPIERO ĆWIERĆ WIEKU, LECZ : (1) Historia o nim nigdy nie zapomni, gdy powoli zamieni się w pomnik.... Grzegorz Rymopis szkoda, że listopad umarł (53) Ja grudnia nie lubię, bo w grudniu wypada mieć nadzieję. Nie znoszę jak coś... ~~c~~
ŁOWCA W CIEMNYM GĘSTYM LESIE : (1) Łowca w ciemnym gęstym lesie z dziewicą wraca po dyskotece. Na pewno... Grzegorz Rymopis alkohol i jego skutki (1) czy wie ktos moze jak wczoraj wypilem 4 duze browary 0,6 w przeciagu 3 godzin... ostry klub (1) Witam potrzebuje kilku informacji co do preferencji dotyczących klubów. W tym... emii instalacje-happeningi pod UM Sopot (1) http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek Klaudi „WĘDROWIEC NA ISTNIENIE SPOJRZAWSZY Z UKOSA” (1) „Wędrowiec na istnienie spojrzawszy z ukosa” do głębi... Grzegorz Rymopis PEWIEN SZOPEN Z ŻELAZOWEJ WOLI (1) Pewien Szopen z Żelazowej Woli na skrzypcach ledwo rzępolił. (To ma... Grzegorz Rymopis dobry dostawca internetu na Zaspie. (3) od paru ładnych lat byłem użytkownikiem sieci multicon(obecnie limes) i już... tomi88 Ciekawe sytuacje w autobusach/tramwajach/SKM-ce... (7) Mieliście jakieś? Mnie zapadły w pamięć dwie: Pierwsza w SKM-ce. Pociąg... Stvoriczko to nie w moim stylu, ale... ;) (22) dzisiaj w pracy dopadł mnie taki marzycielsko - nostalgiczny nastrój, że... ćma barowa "Przez okno się wychylam, całuję nocy mrok" (1) Tej wersji w necie chyba jeszcze nie było nigdy. (dla mnie najlepsza jaką... ~~c~~ hahaha okrutne! (43) http://www.youtube.com/watch?v=fZn2ffNeIW0 ~c Pomoc dla maluchów- nie naciągam, ani to nic nie kosztuje..wystarczy kliknąć (4) Witam serdecznie. Mam do Was prywatną prośbę. Otóż: - na stronie... carlos Muminki (4) Wątek zainspirowany przez Hobo :) Macie swoją ulubioną część? Moja to... Stvoriczko pomocy .. prawnik mi potrzebny (3) sfałszowanie podpisu na umowie Mam pytanie odnosnie sfałszowania podpisu.... mimi07 CZAR SZPAR : (1) Zawsze, tutaj jest mowa o czarach, bo w życiu i we wspinaczce-... Grzegorz Rymopis nooo... (19) daliśmy radę. jak zawsze zresztą. a teraz lulu. czy ja państwu wspominałem,... hobo Petycja do NFZ w sprawie modyfikacji programu terapii biologicznej dla osób chorych na NZJ (1) Kochani ! Zwracam się do Was z prośbą o poparcie petycji dotyczącej... kasia_rumia