doktorze klaudiuszu wesołku (99) zanim z kumplami zmienicie świat i okolice, zmieńcie swoją stronę. polskie... hobo c (98) co by ci sie nie pomylila dieta, prawiczku. smoko? huh? ace dość (100) enigmatyczne to wszystko ćma barowa
Adaś (93) Bożą broń to Ty zostaw w spokoju. Dętki mnie są niepotrzebne. Chłopiec nie... c a ja wcale (98) jakbym miała zrobić to wszystko, co mam do zrobienia plus to co lubię, to... ćma barowa Grégory (93) Do wyboru malina, śliwka, jakaś labruska, porzeczka, agrest, wieloowocowe,... c Hobo (98) Szekszárdi kadar powiadasz... chyba nie piłem. Nazwa wskazuje, że to wino... c Stworek (95) Moj byly sternik - hej wielokrotny MS - mawial, "C.... stary, mow do... adas Policja (97) czy mozecie usunac tego czlowieka z internetu raz na zawsze??? Caly czas... adas GWAŁTU RETY (85) Pewna Kaszubka z Kartuz , zawsze gotowa do gwałtu , aby ułatwić robotę , na... Grzegorz Rymopis :D (96) Prowadzący: Maude, złóż raport. Maude: W zeszłym tygodniu zasadziłam 70... Stworek gdzie tak jest (96) Grzes? Nie smuc, stary. adas nix niem co polak c, (98) a ja akurat narobiłem nowych wiśniówek i oddaję się z lubością recyklingowi... Manson Stworku (94) W tym co napisałaś na temat dominującej roli kontekstu w interpretowaniu... c . (92) dwa gramofony Numark TT-200 oraz mixer Gemini-PS02 T CZY TO PRAWDA (96) CO SIE DZIEJE NA UNIWERSYTECIE GDAŃSKIM STUDENCI NIE MOGĄ POŻYCZAĆ KSIĄŻEK DO... MIKI ... (94) Puchacz od rana się na mnie dziwnie patrzy. Na pewno o mnie myśli coś... c C (96) Astronomem, tak:) Ale najdroższa mi osoba powiedziała kiedyś że jestem... Kropeczka :) (96) Bosman-Lesniczy ... adas ćmo barowa (98) Jak to mówił dobry geek: kiedy życie zadaje Ci pytanie to google zna odpowiedź. c