Do Ciebie (98) A może...zestarzejemy razem się? Kropeczka Stworku (100) Ziemia już przekopana. Drzewa na przedwiośniu przycięte rosną. Skrzynkę piwa... c alfabet (96) noi C wbil sie w S. Jota brzmi jak idiota. pieski gryza zadowolonych panow,... ciapek
I mowiliby do siebie na przywitanie.... (100) Yo merm :)) Stworek dla zabawy.... (97) no i zaczął się drugi etap konkursu blogowego. Wszystkich fanów uprzejmie... Agentka . (90) słowa mogą rozgrzać i zmrozić ja zamarzam słowa mogą ciąć jak nóż wytaczam... ćma barowa Pudzian (95) już kasę przechlałeś?W pracy,owszem chorują ale Pasztet wolał ściągnąć... Leon AJAJ (92) Widzę że wyrósł ci ptaszek. Gratulacje. Shaigan A (+) Obudzilem sie o 5:30 kiedy dnialo nad Egiptem (93) Kilku godz. awaria silnika pozwolila na spokojny sen. Pustynny wschod... c Re : "KRAJ RAJ WEDŁUG PREMIERA" (100) Każdy chyba dobrze pamięta że w raju Byliśmy już za Gierka.... Grzegorz Rymopis adas (90) na b? nie kumam. szturchnij moje szare komorki ona ... (89) Ciezko jest lekko zyc. Lekko jest ciezko zyc. c a kiedys (89) a kiedys to tu bywalo milo i ciekawie. tradycyjne mach-mach w strone blurpa :] fate Najlepsza Gra Wyscigowa na PC w Polskim Internecie WWW.GAME.GOURL.ORG (92) Najlepsza Gra Wyscigowa na PC w Polskim Internecie WWW.GAME.GOURL.ORG Sciagnij ja - ZA DARMO ja stasio fiedorowicz prostak z tczewa mówię (90) W kwestiachi wypowiadają się jednoznacznie: Nie można faworyzować żadneji.... prostak stasio fiedorowicz z pamiętnika (93) język zrobił swoje młoda łechtaczka pod prąd (84) głos ciekawy bo inny niż wszystkie. zostawiam bez komentarza, ani się nie... hobo :))) (98) kiepskie kiepściutkie te wasze rymy Panowie, a grzesia najgorsze. Agentka Kanar (90) a gdzie ochrona srodowiska? Konieczne sa min. 3 pojemniki na szklo, plastik,... czlowieczek Gradem po mordzie (77) O tej wichurze, co mnie po krakowskim rynku ganiała Do butów wody mi nalała... 525-2