w bibliotece... (94) chciałbym wypożyczyć Powrót Posła...Niemcewicza ...ale nie wiem, kto jest... ćma barowa,granatem od pługa ode satysfakcja (98) zalezy gdzie? nie raczej zalezy z kim. ataku smiechu dostalem na mysl ze... adas wasz wacuś (93) Uwaga pojawił się nowy wirus. Nazywa się "PRACA." Jeżeli dostaniesz PRACĘ od... wacuś
No, proszę kto by pomyślał.... (96) Us3 w GDAŃSKUUUUU!!!!! YEAH!!!! No to będzie coś! :) TotenKopf wacek (93) jesli mowisz o dyrektorze budowy to wez i pomysl. spoko dyrektor i tak sie... adas promocja w HaloGotówka (100) promocja w HaloGotówka Obniżamy odsetki o 20% Wypełnij formularz. Oddzwonimy... Wypełnij Darmową kalkulację ! Zakaldy Sportowe (92) Teraz codziennie 50 EURO gratis od bet-at-home.com Teraz wygrywanie w... TOTO co to jest ? (94) nieuporzadkowana zgraja, nieokrzesanych, niemadrze podajacych uparcie... adas CHCE JEZDZIC NA ROWErze (96) CHCE JEZDZIC NA ROWErze z fajnądziewczyną któa tez lubi tą jazde 21latek tel... Pozdro ;) (99) W NIE! Stworek "disintegration" jeszcze raz.tylko bardziej i głośniej... (98) pozbawiam życie wszystkich ważnych aspektów. tych społecznych. w... ćma barowa została tylko świnina (96) słyszeliscie ze masowe groby juz nam w polsce wyznaczyli w zwiazku z ptasia... wściekły gołąb a (100) gdy milcza to planuja zrobic salatke pomidorowa ! adas Ewentualnie jeszcze mężczyzna ma na swoje usprawiedliwienie, (98) że jest mało pociągająca, bo: i.za gruba j.za chuda k.nie ogoliła się... spłuczka strona PZPR odblokowana (99) Nasze bezsensowne, idiotyczne i obrzydliwe metody zastraszania PODZIAŁAŁY!... kLaudi- PZPR jeszcze coś (97) Szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się Ćma Barowa niż owa tajemnicza i... taka jedna Cmo barowa. (97) Oryginalnie. Ja NATOMIAST bede musial sprobowac z tymi kwiatami - Zobaczymy... Shaigan Aegirsson INICJATYWA NR 6 (96) Nieprawdą jest jakoby odnowiona i odrodzona PZPR jedynie krytykowała a nie... PZPR Stworek. (100) Nie wiem kogo tak usilnie caly czas probujesz obrazic, ale radze ci... jabiedna Johnny (99) to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana... adas