SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!! (96) Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem,... Paulina Agentka (97) I myślisz, że ja Ci podam na forum mail?Mój wlasny osobisty?A wielbiciele mi... Marta Agentko (99) a jego wielkiej szczeki zrobimy 20 malutkich :))) Stworek
Chociaz.... (96) moze lepiej bedzie napisac do Tomka? Jak myslicie? Stworek w rozterce wielce, ach j Jimmy (100) Nie do końca masz rację- dzieci mają wrodzony mechanizm nauki języka, wiedzę... Kamena Krzysio!!!! (92) ty chamie zapamietam to sobie ... bedziesz cos potrzebowac to zobaczysz jak... suzi fate (100) czy Ty wszystkich pytasz kim jest F.??księdza?!Ja?Do Częstochowy?Nie! jeszcze... mart "Mały Książę kontra kurczaki" (95) Myslalem ze bedzie scigal uciekajace kurczaki a zapowiadaja sie smuty ... blurp Fate (95) Taa mamut to kngurek a tateusz to odpowiednik tego sympatycznego pana z... martuś Brzdęk trzask (94) Upss! Stłukło sie lusterko. ale to nie moja wina, nie wcale nie kamyczek... Zwierz z drugim kamyczkiem w łap Shodan (96) Mnie rowniez denerwuja w Gdansku sprawy przez Ciebie wymienione. Zaczelam... No tak dziś nad ranem (93) moi sąsiedzi wyzucili z 7 pietra kanpę, i całą resztę..................i... Gaja zieeeeeew (93) jęknęła Agentka zza monitora... idę spać dobranoc Agentka Nihil novi (99) To zaskakujące, że nie rozumiesz prostych kontekstowo wypowiedzi. Nikt ci... anonim Agentko (97) jak rybki? sa już niebieskie? do ciasteczek dodajcie marchewki:-) - paluszki... wicherek Oj Oj Oj jaki ze mnie klamca Hi Ha He Hrr (92) Nie chce twojego nika uzywac:-) Moze sam jakos sie w koncu pojawi pod... xxx If (98) aaa, to inna sprawa ;) Tak czy inaczej czuję się głodna. Stworek xxx (99) ale dlaczego ?????? :( MARTUS? a co Ty taka ugodowa nagle? walcz kobieto !... f. Wielkie miasto Kareltar... (98) zagłada lub początek końca. Stworek Przy odsiwzaniu wyskoczyl mi Czlowieczek...wiec napisze tyle tylko...zapytaj sie kogos ...madrego(czytaj-znajacego temat)... (89) a odpowie Ci...KTO B U D O W A L PODSTAWY SKANDYNAWSKIEJ... K.NN.