CHCE JEZDZIC NA ROWErze (96) CHCE JEZDZIC NA ROWErze z fajnądziewczyną któa tez lubi tą jazde 21latek tel... Pozdro ;) (99) W NIE! Stworek "disintegration" jeszcze raz.tylko bardziej i głośniej... (98) pozbawiam życie wszystkich ważnych aspektów. tych społecznych. w... ćma barowa
została tylko świnina (96) słyszeliscie ze masowe groby juz nam w polsce wyznaczyli w zwiazku z ptasia... wściekły gołąb a (100) gdy milcza to planuja zrobic salatke pomidorowa ! adas Ewentualnie jeszcze mężczyzna ma na swoje usprawiedliwienie, (98) że jest mało pociągająca, bo: i.za gruba j.za chuda k.nie ogoliła się... spłuczka strona PZPR odblokowana (99) Nasze bezsensowne, idiotyczne i obrzydliwe metody zastraszania PODZIAŁAŁY!... kLaudi- PZPR jeszcze coś (97) Szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się Ćma Barowa niż owa tajemnicza i... taka jedna Cmo barowa. (97) Oryginalnie. Ja NATOMIAST bede musial sprobowac z tymi kwiatami - Zobaczymy... Shaigan Aegirsson INICJATYWA NR 6 (96) Nieprawdą jest jakoby odnowiona i odrodzona PZPR jedynie krytykowała a nie... PZPR Stworek. (100) Nie wiem kogo tak usilnie caly czas probujesz obrazic, ale radze ci... jabiedna Johnny (99) to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana... adas +++ Ozzy +++ (96) hehe ... jasne pełne to będzie w sobotkę hihihi ;))))) DarkVampire +++Dark Vampire+++ (94) no co? Ozzy Stworku! (92) dziekuje. cos glemboko te okienko. nie widac bylo! adas kormorany (94) Właśnie - małe dzieciaczki nie są do nas podobne! Te pisklaki zabite w... Mirnal arka to jest potęga (97) ARKA TO JEST POTĘGA ARKA TO JEST POTĘGA niedomyta władza! (99) Jacy jesteśmy chyba brudni, z sercami z czerwonego kamienia pięknie... 525-5 hff (99) drfhfh hdhgdfh Pod latarnia najciemniej (91) Mieszkam na ul Wachowaika w Gdyni. Wprowadzilam sie tu we wrzesniu i od razu... Ona 21