:) (89) Zarzuty (zrzeszonym i komuś tam) Zarzucało zero zeru, Że mu brak charakteru! J.S. Kiwdul (95) o którym poście pisałeś? Stworek Nawet nie bede pisal mocniej do Agentki (94) , nie chce mi sie pisac o niej, ale nie ominie was chmara wycietych postow,... xxx
Aube (93) Przyznaję rację. Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram,... Gaja Hej! MARTA (83) Rozsiewam wirusa więc nie piszę na gg Fate marchewkowe frytki... (95) chipsy jadłam, ale żeby frytki ? ciekawe, gdzieś to można kupić? Agentka JajoX (96) To mniej więcej podobna bzdura, jak tłumaczenie z jakiego powodu zwiększony... Mixer :D (97) "Nigdy nie używaj nożyczek i kleju do ręcznej edycji tekstu na dyskietkach.... Stworek Pozdrowienia (98) błękitem nocy pisane At Hi Ha he Hrr zzz czesc debilku raz jeszcze : - ) (99) Miło tak , gdy piszesz ładne zdania Hi ha He Hrr : - ) K.NN. ucieszy się i... xxx Bilbo (88) I to maksymalnie zardzewiałe.Idę haśku.Do zrobaczenia. Kostek keszu (96) hej dresiku, a nie uczyła ciebie mamusia, że smsków nie pisze się w czasie... Agentka(wybitnie w złym humorze) Gerard (94) szczerze powiedziawszy zbadałam kolor swoich "kłaczków" tylko raz, właśnie... Stworek Dla wszystkich (90) ktuży mają coś do kogoś żeczliwy V.B (96) to twój text : Musisz pokochać Wielkiego Brata. Nie wystarczy go słuchać,... Bilbo Cudownie jest.. (96) ..bawić się w tramwaj na ulicach Krakowa... Aube przywiana halnym ROMEO (88) wiec dlaczego nie mozna wyczytac tego z wypowiedzi Hydeparkowiczow????????... Johanna Mentacie (93) Poproszę o replay ze zmianą podmiotu. Przyłożenie - Touch!!! Xiondz To znow do Ciebie KNN::::))))))) (97) jestes niesamowity, , , , , , , estes uczynny i szczery, , , , walczysz, ,... Twoja Duszyczka,,,,,,:))) Agentka (93) no co ty ....???? Przecież ja nie jestem wirtualny !! Ja cię nie... Bilbo