. (80) wciąż nie Stworek hle hle...a skad u was takie zaciemnienie umyslu?abernacja czytania?zobacz sobie co ci"dobrzy" ludzie wypisuja,a pozniej (96) a zreszta zajmij sie sobą, potrafisz jedynie naskakiwac...choc wydaloby sie,... K.NN. Stworek (96) na burpa zawsze mozna liczyc ;) burp
Martuś ! (97) Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami... fate (a któżby inny :) Kiwdul (90) Nie denerwuję się Stworek ?????? (93) Juz sama nie wiem, kto z kim rozmawia i do kogo mowi. Nie zajrze tu dlugo. **** :(( Coś podobnego! (87) Taki mały kamyczek pociągnął lawinę... Wierzyć trudno... maplewood blurp (91) mmmmm...............fiu fiu fiufiufiu fiu.... Stworek Nie płacz (97) kiedy odjadę wrócę- kupię ci Ładę >>::->>>> (a w japońskiej mitologi nadmiar... Stworek Moniu...tak czytam i czytam tę Twoją wypowiedz i...cholera mnie bierze :(((amerykanko...dlaczego wypowiadasz sie w 3-ciej (88) nie jestes POLKĄ ?! I co to za bzdury z tym malpowaniem wszystkiego od... K.NN. Nicolle. (92) Ee, chodzi Ci o seks na moście, czy sie nie znam? Verb! pzdr (96) pzdr = pozdrowionka :) linia A ta broń biologiczna (92) to co ona? tak z czystej zawodowej ciekawości Stworek - wtykacz nosa (Była) studentka (100) Brak miejsc siedzacych w autobusach to problem ... Hmmmm ... Mlodziency... Racjonalizator Czy na tym świecie jest coś piękniejszego od płatnego seksu ?? (88) Nie ma. Zdesperowany 12:00 (86) Hohohoo.. Ale dzisiaj tłum pod Sobieskim! Duże DD (a może małe?) ma jolie oplakujaca swojego blogusia ;( (79) Plastyka jest OK Nieustanny kontakt z terpentyna ... Mozna sie niezle... blob Verb (86) Jestem, ale nie jestem do cholery "Dyktor Coś Tam". Czy tak trudno... Dyktor Doktator Verb (92) Byłem tam wystarczająco długo (i po obu stronach pokoju z weneckim lustrem)... Dyktor Doktator Verb (88) powinienem napisac "omijajacy_poezje_na_hyde_parku" omijajacy_poezje_na_hyde_parku