Irish pub (95) Czwartek 20 marzec Live Music&Funky . Gorące rytmy!!! Gramofony, Piano,... załoga Guru W&P (97) Każdy Guru ma także obowiązki.... Następne piwo jest z nami - sisterkami -... Piguła_If Prawda (96) Falszywych Prorokow falszywy czas falszywych przyjaciol ogarnia wasJam jest A P O C A L Y P S E
post (82) zadna transkrypcja nie sprawi nam trudnosci! :) ma jolie [rzecznik sanitariusza- ...tesknota...niepewnosc... (95) Tafla cichego , srebrzystego jeziora Podchodzę bliżej , wciąż bliżej , i... K.NN. Ach, tak? (97) generacja poroniona? No to proszę porównać swoje możliwości z możliwościami... Stworek agrrrziew Fiona (89) to wejdź do niego na na nowo. Stworek jestem. Urku. O. Skinów? (88) Masz na myśli skórki? Stworek H? (100) kolejny frustrat erotyczny? all miejsca zajęte! cisza wraca... (100) ...cisza wrocila lecz kiedys przerwana bedzie... blizej z kazdym dniem... ...sluchajacy Ciszy :) (96) Idzie sobie Mikołajka... w pończoszkach, czerwonej bieliźnie i futerku... Ma... Mikołajka ;) Ps: (92) zamiast przyjmować na klatę możesz tez stawic jej czoło. Mała różnica.... Stworek Plagiat (96) ta pieśń mniej mi się podoba :( ale z piwem ( bezalkoholowym ) to się... fate Azymut (91) czyli proby sie nie licza? koniec z prowadzeniem skoro pewnie sa skazane na... prowadzacy If (95) Idz na calosc !!! ;-) Idz na calosc !!! ;-) P&W Pacjent (99) By to wszystko opisać potrzeba byłoby ze 3 godzin.... i dużej ilości... Pigularka_figlarka Stiiler (94) Nr. telefonu wysłałem Ci mailem Postregiment kurde (97) Zaczyna sie cos dziac hmm (98) http://www.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=27067 czepne sie bo smieszne:)... kotek hotek mamrotek SOBOTA GODZINA 12:00 (97) mecz SPKamionka-Champion Gdanska widz