niki (97) Nikoniecznie musi. Przylecą ufoludy i to ich życie będzie musiało trwać, a... Dalia hmmm (97) Wiem, że to nie Loser... ale mimo wszystko dziś mam doła jak piep...... Ifcia_zdołowana_na_maxa Mialo byc (96) ...ale KIEDY zrezygnujesz. O. Stworek
Antenko i Dalilku (91) Co u Was słychać bo już dawno nie mieliśmy z Wami żadnego kontaktu? My w... Margarita@Air Zwierzwr (52) Gr Stworek NigdyNa Zawsze (87) Tak zapewne masz racje. I niech tak zostanie. Pozdrawiam . nikonik Clarice (88) Podobno poznałaś bliżej Apocalypse?No i jak tam wrażenia?! paparazzi KIWDUL (91) pozdrawiam Cie mocno i .... patrz w słońce, chłopie....ono świeci dla Ciebie! swietlik Agentka Jo (93) Cześć! Serdeczne pozdrowienia! Jeśli możesz to przekaż też reszcie pod... Kamena Zwierz (94) Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku... czlowieczek Marek / USA (91) Wiem, że będziesz na Światowym Zjeździe Gdańszczan. Odezwij się do nas.... Magda Kochający i zdradzony (98) A skąd wiesz, jesteś pewien? Co to dla ciebie zdrada? A może to wpływ... Zwierz Zwierz (95) GITS plagiat lejdiiis eeeend dżentelmaaan..... (95) ....miiiiisssss .......PENY LANE !!!!!!! witam wszystkich ;) Peny Lane Ifka (88) grafikow zdolnych... taa... mow konkretnie, moze cos sie uda poradzic ;-) bajkopisarz Kiwdul (79) z Agnieszka to ja wole wypic kawe, ona nie gustuje w alkoholach. A jak... plagiat Kocie (90) BRAVO znajoma Kaska (97) ... chyba sama powinnas przejsc te testy... jesli uwazasz ze ktos ma mniejsze... plagiat :) (93) Ale słońce, czuję się fantastycznie!!!!!!! Ifcia Mixer (93) Po co ci aż dwie nogi? Jedna by wystarczyła. Przecież nie wadomo kto się... Stworek