Skinów? (88) Masz na myśli skórki? Stworek H? (100) kolejny frustrat erotyczny? all miejsca zajęte! cisza wraca... (100) ...cisza wrocila lecz kiedys przerwana bedzie... blizej z kazdym dniem... ...sluchajacy Ciszy
:) (96) Idzie sobie Mikołajka... w pończoszkach, czerwonej bieliźnie i futerku... Ma... Mikołajka ;) Ps: (92) zamiast przyjmować na klatę możesz tez stawic jej czoło. Mała różnica.... Stworek Plagiat (96) ta pieśń mniej mi się podoba :( ale z piwem ( bezalkoholowym ) to się... fate Azymut (91) czyli proby sie nie licza? koniec z prowadzeniem skoro pewnie sa skazane na... prowadzacy If (95) Idz na calosc !!! ;-) Idz na calosc !!! ;-) P&W Pacjent (99) By to wszystko opisać potrzeba byłoby ze 3 godzin.... i dużej ilości... Pigularka_figlarka Stiiler (94) Nr. telefonu wysłałem Ci mailem Postregiment kurde (97) Zaczyna sie cos dziac hmm (98) http://www.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=27067 czepne sie bo smieszne:)... kotek hotek mamrotek SOBOTA GODZINA 12:00 (97) mecz SPKamionka-Champion Gdanska widz niki (97) Nikoniecznie musi. Przylecą ufoludy i to ich życie będzie musiało trwać, a... Dalia hmmm (97) Wiem, że to nie Loser... ale mimo wszystko dziś mam doła jak piep...... Ifcia_zdołowana_na_maxa Mialo byc (96) ...ale KIEDY zrezygnujesz. O. Stworek Antenko i Dalilku (91) Co u Was słychać bo już dawno nie mieliśmy z Wami żadnego kontaktu? My w... Margarita@Air Zwierzwr (52) Gr Stworek NigdyNa Zawsze (87) Tak zapewne masz racje. I niech tak zostanie. Pozdrawiam . nikonik Clarice (88) Podobno poznałaś bliżej Apocalypse?No i jak tam wrażenia?! paparazzi