Phantom (98) Jest nas wielu. Bóg F...L...K (97) Daj spokoj.Ja sie luz nie gniewam.Dosc juz chamskich tekstow w HP, niech... Esclarmonde Jeszcze Plk Kiszczak (100) Rozumiem, ze mozesz byc zdenerwowany I wszystko qmam Ale to w zadnym wypadku... Lennonka
Brak c.d. (91) CHOLERNA PIZAMO !!!!!!!!!!!!!!! Tito75 Kerilka (96) O niechze Cie wirtualnie usciskam, Siostrzyczko!!! Ale mi poprawilas humor.A... Esclarmonde 1/2kownik Kiszczak (98) A kto cię nauczył obsługi komputera, o pardon - chciałem napisać klawiatury?... Mixer ELSE (99) Podaje maila, ale jest problem-ani do mnie maile nie dochodza ,... Esclarmonde czesc Agi (100) dawaj te tabletki na zatwardzenie!!!!! bo mi sie w srodku nudzi stolec CATHAR THOUGHTS (100) Odense...to miasto ciszy. Ogarnia ona ulice i wibruje w sercu.Nikt nie... ESCLARMONDE ATMA (98) no to sie wydalem :)))))) to ja.... ale mialas myslowe nie ??? Chwilowy przytulanek Alchemik (100) ciesze sie ze list dotarl do adresata, pani na poczcie zapewne dostala... Nefer Plagiat (99) Bardzo very dziekuje :) ATMA no? (86) no... no! (Ludziu:) Manson (100) Zrozumialam! Ale Ty tutaj chyba czegos nie jestes w stanie pojac: Ja nie... KzP Fiona (99) Dostalam, wlasnie odpisuje :) ATMA Grabate: (97) a nie wiem.. Juz ci mowilem, ze nie jestem po to, zebys Ciebie... c. Corrs (98) Nie chodzi mi o to, zeby moja wypowiedz do jednej osoby byla czytana przez... ATMA Petycja Agawy (99) Hej, ludzie!CO JEST GRANE?Dlaczego w Trójmieście nic się nie dzieje???15... Agawa z Wejherowa gosia (95) i co mame tez do grona jednokomorkowcow chcesz zaliczyc? hmmm to taki nizszy... plagiat (Gratka HP) Świetliku (97) Dziękuję. Nie zapominj wypowiedzieć dzisiaj życzonka. Księżycowej nocki Wicherek