Policja (97) czy mozecie usunac tego czlowieka z internetu raz na zawsze??? Caly czas... adas GWAŁTU RETY (85) Pewna Kaszubka z Kartuz , zawsze gotowa do gwałtu , aby ułatwić robotę , na... Grzegorz Rymopis :D (96) Prowadzący: Maude, złóż raport. Maude: W zeszłym tygodniu zasadziłam 70... Stworek
gdzie tak jest (96) Grzes? Nie smuc, stary. adas nix niem co polak c, (98) a ja akurat narobiłem nowych wiśniówek i oddaję się z lubością recyklingowi... Manson Stworku (94) W tym co napisałaś na temat dominującej roli kontekstu w interpretowaniu... c . (92) dwa gramofony Numark TT-200 oraz mixer Gemini-PS02 T CZY TO PRAWDA (96) CO SIE DZIEJE NA UNIWERSYTECIE GDAŃSKIM STUDENCI NIE MOGĄ POŻYCZAĆ KSIĄŻEK DO... MIKI ... (94) Puchacz od rana się na mnie dziwnie patrzy. Na pewno o mnie myśli coś... c C (96) Astronomem, tak:) Ale najdroższa mi osoba powiedziała kiedyś że jestem... Kropeczka :) (96) Bosman-Lesniczy ... adas ćmo barowa (98) Jak to mówił dobry geek: kiedy życie zadaje Ci pytanie to google zna odpowiedź. c Do Ciebie (98) A może...zestarzejemy razem się? Kropeczka Stworku (100) Ziemia już przekopana. Drzewa na przedwiośniu przycięte rosną. Skrzynkę piwa... c alfabet (96) noi C wbil sie w S. Jota brzmi jak idiota. pieski gryza zadowolonych panow,... ciapek I mowiliby do siebie na przywitanie.... (100) Yo merm :)) Stworek dla zabawy.... (97) no i zaczął się drugi etap konkursu blogowego. Wszystkich fanów uprzejmie... Agentka . (90) słowa mogą rozgrzać i zmrozić ja zamarzam słowa mogą ciąć jak nóż wytaczam... ćma barowa Pudzian (95) już kasę przechlałeś?W pracy,owszem chorują ale Pasztet wolał ściągnąć... Leon AJAJ (92) Widzę że wyrósł ci ptaszek. Gratulacje. Shaigan A (+)