Jan - ocena (1) Hydraulik nie tylko naprawił usterkę, ale także przeprowadził przegląd całej... Jan Amela - ocena (1) Od razu wzbudziła moje zaufanie. Wyjaśniła wszystko dokładnie i jasno, co... Amela Kamila - ocena (1) Prace zostały wykonane bardzo dokładnie i solidnie. Czuć, że hydraulik ma... Kamila
Andrzej Wojciechowski. - ocena (1) dostosował się do mojego grafiku i przyszedł w dogodnym dla mnie terminie.... Andrzej Wojciechowski. Sandra - ocena (1) Potrzebowałam kogoś do naprawy prysznica, który przeciekał. Pan był bardzo... Sandra Tomek - ocena (1) Z całego serca polecam tego hydraulika! Szybko przyjechał i od razu zabrał... Tomek Leon - ocena (1) Bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Hydraulik działał szybko, a co... Leon Żaneta - ocena (1) Świetna robota! Hydraulik szybko zdiagnozował problem i sprawnie go naprawił.... Żaneta Julka - ocena (1) Bardzo miły człowiek, który zna się na swojej pracy. Naprawił cieknący kran w... Julka Julek - ocena (1) Miałem awarię tuż przed weekendem i nie wiedziałem, co robić. Hydraulik... Julek Hanna - ocena (1) Hydraulik wykonał swoją pracę doskonale. Był punktualny, miły i bardzo... Hanna Daniel - ocena (1) Mistrz w swoim fachu! Zleciłem naprawę cieknącego kranu, a okazało się, że... Daniel Ewa - ocena (1) Hydraulik wykazał się nie tylko wiedzą, ale i kulturą osobistą. Wszystko... Ewa Jonatan - ocena (1) Zareagował bardzo szybko na moją awarię. Już następnego dnia problem został... Jonatan Jerzy - ocena (1) Bardzo dobry specjalista, który zna się na rzeczy. Miałem awarię w instalacji... Jerzy Mati - ocena (1) Praca wykonana dobrze, choć musiałem poczekać trochę dłużej, niż się... Mati Witold - ocena (1) Hydraulik, który zna się na rzeczy. Pomógł mi z awarią w łazience, która już... Witold Wojtek - ocena (1) Praca wykonana solidnie i zgodnie z ustalonym terminem. Widać, że hydraulik... Wojtek Krystian. - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec. Praca wykonana szybko, a do tego zaproponował kilka... Krystian. Kasia - ocena (1) Bardzo polecam! Przyszedł na czas, co rzadko się zdarza. Naprawił... Kasia