poprszę o głosiki plissssssss (1) http://nk.pl/#coca-cola/wspomnienia/36006869/348 każy głos sie liczy mama Krzysia i Mai dyplomatorium (1) czy jedyną poprawną formą na określenie uroczystości rozdania dyplomów jest... nina Bardzo prosimy o głosy na Juleczke z tatusiem:) (2) http://dziendobrytvn.plejada.pl/jakdwiekroplewody/698,konkurs-zdjecia-detal.html przyszłażona
praca/ogłoszenia o prace na portalu (9) witam, czesto przegladam ogloszenia o prace na trojmiasto.pl. poniewaz... murwa.kac Problemy z pit bullem (11) Witam. Mam juz 9 lat pit bulla i ostatnio ma dziwne zachowanie. Czy mieli... *Jolunia* czy ktos wie, gdzie moge kupic syrop bananowy? (7) widzialam juz wszystkie smaki, ale bananowego nigdzie. Czy ktoś wie, gdzie... skwara karton do pla station 2 pilnie potrzebny (3) Witam Może ktoś ma na zbyciu karton i instrukcję obsł w dobrym stanie do P S... madzia83 szukam notariusza, który pracuje w sobotę! pilne! (12) jak w temacie? dziewczyne macie namiary na notariusza, który dzisiaj pracuje?... mama_miłoszka Fotograf szuka TANCERZY do sesji. (1) Witam, jestem profesjonalnym fotografem. Poszukuję doświadczonych tancerzy.... photographer3city nnt spis ludności (5) Wiem,że to nie temat ślubny ale zawsze pomagacie:-) Właśnie się... Kate84 Studio tattoo, dokąd się udać? (7) Witam, poszukuje dobrego studia tattoo do zrobienia covera. Jestem z okolic... kacper_3 Ostrzeżenie - Pensjonat U Jacka vel Pokoje Gościnne u Jacka (5) Ostrzegamy przed rezerwacją noclegów w „przybytku” zwanym... Turysta Jestem za a nawet przeciw. (1) Wyraź swoją opinię o farmach wiatrowych w ankiecie :... Piotr HuczuHucz "...tyle lat" (prod. Jimmy Kiss) [MUZYKA] (1) Wielkimi krokami zbliża się premiera płyty gdyńskiego rapera młodego... Trojmiejski Rap kupię BILETY na Fisha - Sopot (2) kupię BILETY na Fisha - Sopot - 8.04.2011 panterarz nocleg Jastarnia (?) (3) Czy ktoś moze polecic fajne miejsce noclegowe w Jastarni? takie na weekend,... syl Pilnie poszukiwany zespół do wynajmu sali prób. (1) Poszukuje zespołu który nie ma gdzie grać. Chodzi głównie o cięcie kosztów.... Drzewson Potrzeba pałkera i basisty-poważnych,niepoważne rzeczy czyniących (1) Hej, chciałbym zaprosić w/w do wspólnego grania (hałasowania:-)).Chodzi o to... Stefek5 KOMPUTEROWY PROBLEM-PROSZĘ O POMOC (5) nie wiem gdzie moge juz szukać kogos kto mi pomoże, więc próbuje wszystkiego.... majaca nadzieje Ile kosztuje bilet calodzienny/ calodniowy po Gda (1) Jw czy wogole jest cos takiego, planuje przyjechac do Gda za pare dni na... jusaaa