polecam dr Zieliński (1) polecam dr Zielińskiego, młody lekarz, ale kompetentny, wizyta przebiegała... Julka invicta (6) Invicta Miałam okazję skorzystać z usłau kliniki invicta i chcialabym... tertio stogi Nie polecam-Dr.Gniadek (1) Mimo umówionej wizyty na godzinę, do gabinetu weszłam z ponad 2 godzinnym... Megan
Porażka (5) W klinice chodziłam do ginekologa i diagnozowałam niepłodność, teraz zaś... Agata Polecam gorąco (2) Jestem objęta programem all inclusive ,prowadzi mnie prof.Łukaszuk,lekarz z... Małgosia Najlepszy lekarz ginekolog to ADAM STENCEL (2) Witam, najlepszy lekarz godny polecenia z czystym sercem to Adam Stencel.... Monika dziękuję (1) Dziękuję w szczególności Pani Agnieszce!która zainteresował się mną jak... karolina Omijać- recjestracja (2) Po zawracać sobie głowę, taką obsługa w recepcji, Pani z rejestracji nie wie... Beata polecam!jestem mamą! (1) Skorzystałam przy okazji z promocji na badania genetyczne, kurcze naprawdę... kk program in vitro all inclusive + ciąża 6 tydzień! (2) Jakoś nie wierzyłam ale udało. Wcześniej leczyłam się w białymstoku i w... DW jako lekarz i jako pacjent polecam! (1) Z żoną mieszkamy w anglii i korzystaliśmy dotychczas z 2 innych klinik + z... Martin jestem w ciąży! (1) po 5 latach starań jestem w ciąży! wcześniej nieudane leczenie w innej... aawiol profesjonalizm (1) jestem dopiero po pierwszej wizycie i badaniach, ale już mogę się... Nati polecam (1) polecam dr Stencla, sympatyczny i profesjonalista...zdiagnozował u mnie... Aluśka dz Sz. (4) Nie polecam, kilka miesięcy musiałam do niej chodzić co - 2 tyg, zlecała... kirys konsultacja (1) Witam, jestem zadowolony z konsultacji u dermatologa. Teraz już wiem co mam... klient82 In victa (1) Panie w recepcji zachowują się jak by pracowały tam za karę, często bywały... malwina178 adi - opinia (1) Gabinet zabiegowy polecam każdemu, byłem wczoraj na pobraniu krwi. Obsługa... adi Klinika bardzo dobra.... (1) Leczę się w tej klinice...moim zdaniem obsługa bardzo dobra:... AD Liczy się niestety tylko kasa :( (1) Umówienie byliśmy na godz. 14:30 , weszliśmy do gabinetu o 16:10 . Mam... Ochlik