Jaki tani i dobry deweloper?

Witam,

Jaki stosunkowo tani i dobry deweloper działa na rynku Trójmiejskim?

Mam na myśli nowe mieszkania, w dobrej cenie z dala od wysypisk, ale poza centrum....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Jaki tani i dobry deweloper ?

Teraz najłatwiej wybrać się na Targi Mieszkań i Domów, w Amber Expo, 21-22.02 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alternatywą dla mieszkań poza strefą wysypisk jest zakup niedrogiego domu w Skowarczu k/ Pruszcza Gdańskiego, tam deweloper sprawdzony i budujący w dobrej jakości oferuje domy w najlepszej cenie w promocji nawet niższej od mieszkania. Ja zastanawiam się nad domem w zabudowie bliźniaczej a dla wymagających są nawet wolnostojące wiem bo byłam tam i oglądałam inne inwestycje tego dewelopera. Jakość wykonania jest o niebo lepsza niż u innych deweloperów budujących na obrzeżach Gdańska. osiedle to to Zakątek Smyka - poszukajcie w internecie może uda się wasnie wybrać Wam coś ciekawego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę, że można zainteresować się firmą Profesjonal, buduje domy w okolicy Gdańska k/ Pruszcz Gdańskiego. Domy są alternatywą dla mieszkań w przystępnej cenie i budowane w tradycyjny sposób. Polecam wszystkim, którzy chcą się wyrwać z zgiełku i miejskiej ciasnoty.

Witam. Nazywam się Andrzej. Piszę w temacie , aby przedstawić wygodniejszą alternatywę, jaką jest wynajęcie pośrednika nieruchomości, zamiast całej firmy. Wiele słyszy się o wysokim stopniu zawodności, lub po prostu małym stopniem zaangażowania w indywidualną sprawę klienta przez znane firmy prowadzące sprzedaż nieruchomości. Wynajmując jednego człowieka możemy się skupić na jego pracy, doświadczeniu i osiągach jakie zdobył. Po szybkim przeszukaniu rynku szczecińskiego trafiłem na Pana Otto. Na co dzień zajmuje się projektowaniem kampanii reklamowych dla deweloperów, pozyskiwaniem dla nich klientów (współpracując z danym deweloperem ryzykuje swoją reputację, sadzę więc że są to same dobre kontakty). Jest to człowiek, który jako jeden z niewielu posiada licencję (których bodajże od 2014 roku nie będzie się już dało zdobyć), oferuje również ubezpieczenie transakcji dzięki któremu musi wywiązać się z transakcji. Doświadczony, polecam go każdemu, kto szuka swojego miejsca w Szczecinie.

a co sądzicie o osiedlu leśnym na nowym kacku, ten deweloper buduje też teraz nowe osiedle w Redłowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kup sobie neostrade tam bedziesz miał zmienne IP, teraz masz niestety stałe (89.71.213.*), to bedziesz mógł się podszywać pod cale blokowisko szczęściarzy którzy kupili mieszkanie na kredyt.:)

I tez * na koncu nic nie znaczy:) miesci sie tam 255 userow, Którzy często mogą być w rożnych miastach, mających rózne prace(nie pośrednicy). Ostatnio póle adresów trojmiasto blokuje aby zachodzać pozory anonimowości, lecz prawdopodobienstwo że jak sadzisz, możlowych 255 userów jest równych graniczy z cudem. Łatwiej w totka wygrać:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahahahhaaaa i jednego debila mamy tutaj hahahahaha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pośredniczku z innego wątku cytat twoj "po co mi argumenty????????????? wystarczy, ze obserwuje rynek i zachowania wielu, ktorzy kupuja. A w prymitywna dyskusje z ekonomicznymi nieukami nie chce mi sie wchodzic."
link http://forum.trojmiasto.pl/MIESZKANIA-ZACZYNAJA-OSTRO-DROZEC-CZS-SIE-SPIESZYC-BO-TANIO-JUZ-BYLO-t266358,1,55.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahhahahaa ale debil hahahahaha po IP wnioskuje, ze posrednik hahahahah
Jednak to prawda, ze Polacy to debile hahahhaa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pośrednik nieruchomosci z tym (sądzac po IP i spedzonym tu czasie) powienien znać lepiej jezyk ojczysty. Sobie kup słownik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

i tak se mow dalej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo pierwszy pośrednik, ktory nie pisze coś w stylu. Polecam xxxx wprowadziłem się tam ostatnio i nie wyobrazam sobie mieszkać gdzie indziej. :) Pośrednicy spedzają tu godziny na pisaniu nieprawdziwych bzdurnych postów, ale tego pana trzeba docenić za uczciwość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam Łostowice w stronę borkowa łostowickiego , hanza, lub eurostyl, ewentualnie rotmanka , tam chyba budowała activia

mogę doradzić w zakresie nieruchomości a także pośrednictwa finansowego

adres e-mail biuro@kompaskredytowy.com

Przejezdzalem ostatnio koło szadułek i Kowal. Ale tam jest swierze powietrze :) cud malina. Niedługo Dzieci zamiast sztachać klej bedą na łostowice i okolice przyjezdzac. Może panstwo wam kupi te mieszkania w programie mieszkania na wynajem. Bo nikt o zdrowych zmysłach nie da się nabrać na tekst ze za rok bedzie spalarnia(tylko ze wtedy bedzie nie smierdziec a bedzie rakowo).
Dlatego nie ma nowych inwestycji, bo starego syfu nikt nie chce kupic. Działki od miasta za darmo a ceny za m2 dalje 4 tys. pazerne sępy. Obyście spowodu kryzysu ktory bedzie w mieszkaniowce w 2014 wszyscy pozd.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jehovi buduja w czynie spolecznym. Zapisz sie a Ci wybuduja )))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A orientujecie się może jaki deweloper buduje w tych dzielnicach? Zastanawiamy się nad kupnem nowego mieszkania, przed tym jednak chciałam przeanalizować i znaleźć najkorzystniejsze oferty z rynku pierwotnego w Gdyni

jeśli zależy ci na dobrej lokalizacji do redłowo, orłowo, karwiny. To najciekawsze i najładniejsze moim zdaniem dzielnice Gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyjrzałem się.za cos takiego to góra 150 tys mogę dac.ceny z kosmosu,lokalizacja zadupie jakich mało...

Te soft lofty w Trójmieście bardzo mi się podobają, wydaje mi się, że warto się im przyjrzeć: http://rynekpierwotny.com/wiadomosci/z-miast/trojmiasto/soft-lofty-czym-sa-i-gdzie-ich-szukac-w-trojmiescie,1435/

na Redłowie powstaje osiedle Rezydencja Redłowo, ma to być apartamentowiec w niskiej zabudowie, z drewnianą stolarką, dużą ilością przeszkleń. Można znaleźć na stronie inwestycji wizualizacje.

Inne tematy z forum

Najlepsze i najgorsze osiedla mieszkaniowe w Gdańsku (20 odpowiedzi)

Proszę o podanie mi jakie osiedla mieszkaniowe w Gdańsku są najlepsze a jakiś najgorsze ? I od...

Hanza Grupa Inwestycyjna deweloper (3 odpowiedzi)

W 100% stanowczo odradzam, lepiej szukać innego dewelopera- ten, stanowczo nie. Jeśli pojawią sie...

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...