Anna K. - ocena (1) Gorąco polecam KPU. Szczególnie dziękuję panu Piotrowi Witkowskiemu za pełne... Anna K. RTJ - ocena (1) Pełen profesjonalizm RTJ KJ - ocena (1) Super Kancelaria profesjonalizm w każdym punkcję KJ
Piotr Wittbad - ocena (1) Miałem okazję korzystać z usług Kancelarii Prawa Upadłościowego KPU Sp. z... Piotr Wittbad Tomasz - ocena (1) Bardzo polecam tę kancelarię. Ja i żona jesteśmy zadowoleni we wszystkich... Tomasz Anna F - ocena (1) Serdecznie polecam kancelarię prawa upadłościowego. Skuteczne działanie i... Anna F Albina B - ocena (1) Bardzo polecam tą kancelarię. Bardzo pomocna i z czystym sumieniem mogę ją... Albina B Tadeusz K - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Miałem bardzo trudną sytuację... Tadeusz K Krystian T - ocena (1) Bardzo polecam kancelarię. Miałem bardzo ciężką sytuację. Pomagają.... Krystian T Paweł Keński - ocena (1) Kancelaria jest skuteczna i szybka. Jestem pod wrażeniem profesjonalnych... Paweł Keński Albert Celtynski - ocena (1) Bardzo fachową i szybka pomoc. Wszystko uczciwie i profesjonalnie. Dziękuję... Albert Celtynski Czesław P - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko profesjonalnie i szybko. Doskonała obsługa i... Czesław P G & S - ocena (1) Polecam serdecznie tę KPU. Prawdziwy profesjonalizm i rzetelność. Pomóc i... G & S Beata - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Dzialaja naprawde skutecznie i szybko. Jestesmy... Beata Piotr - ocena (1) Bardzo dobra kancelaria,profesjonalni i bardzo kontaktowi. Polecam wszystkim,... Piotr Tamara Hendelska - opinia (1) Fachowa pomoc prawna. Wszelka wspolpraca i wsparcie. Polecam wszystkim,... Tamara Hendelska Zbigniew Naimski - opinia (1) Polecam tę KPU wszystkim których dotknęło takie coś, co mi się przytrafiło.... Zbigniew Naimski Janusz Oldeński - opinia (1) Miałem trudną sytuację finansową. Wsparcie prawników pomoglo mi bardzo w... Janusz Oldeński Wiesław Jankowski - opinia (1) Polecam kancelarie wszystkim, którzy są w trudnej sytuacji. Fachowcy pomogą i... Wiesław Jankowski Piotr Wentel - opinia (1) Gorąco polecam tę KPU. Są profesjonalni i bardzo użyteczni. Jestem bardzo... Piotr Wentel