Weronika - opinia (1) Kancelaria w porzadku. Bardzo przyjaźni ludzie. Pomoc z kazdej strony.... Weronika Mira - opinia (1) Profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, zaangażowanie, profesjonalizm... Mira Mie Tol - opinia (1) Porządna i uczciwa kancelaria. Polecam bez zastanowienia. Pomagają... Mie Tol
Marek - opinia (1) Bardzo polecam Państwa z Kancelarii. Profesjonalnie i szybko - to ich siła.... Marek Zbyszek - opinia (1) Calkowite zadowolenie. Kancelaria godna polecenia. Dziala dobrze i... Zbyszek Feliks Pata - opinia (1) Profesjonalizm i szybkość. Miła obsługa i wiarygodność. Jest mi naprawdę miło... Feliks Pata Aldona Bentalus - opinia (1) Kancelaria jest niesamowita. Dzięki niej znowu powróciła do normalności.... Aldona Bentalus Patrycja Katalska - opinia (1) Serdecznie polecam tę kancelarię. Są skuteczni i współpraca z nimi to czysta... Patrycja Katalska Alf Bun - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Pelen profesjonalizm. Skutecznosc niesamowita. Alf Bun Tadeusz Bronowski - opinia (1) Polecam beż dwóch zdań. Profesjonalizm i miła współpraca. Tadeusz Bronowski Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Kasia Andrzej - opinia (1) Polecam Kancelarię KPU, Są doskonali. Andrzej Izabela - opinia (1) Bardzo polecam troszkę się martwiłam ,że zanim zostanie mi ogłoszona upadłość... Izabela Artur Bełz - opinia (1) Bardzo sumienni i rzetelna kancelaria adwokacka polecam Artur Bełz Sławomir - opinia (1) Profesja jak i zaangażowanie na najwyższym poziomie. 100% polecam Sławomir H, Bruss - opinia (1) Kancelaria Przyjazna dla klienta. Konsultacje, pomoc w zbieraniu dokumentów.... H, Bruss Monika Henzell - opinia (1) Współprace z Kancelarią Prawa Upadłosciowego KPU w Gdyni oceniam jako bardzo... Monika Henzell Artur Wagner - opinia (1) Naprawdę bardzo polecam ta kancelarie bardzo pomagaja i moge z czystym sercem... Artur Wagner Paweł W - opinia (1) Polecam Kancelarie Prawnicza KPU. Dużo mi pomogli. Są zawodowcami. Paweł W Małgorzata - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalizm, dyskrecja. Polecam Małgorzata