Zenon Bara - opinia (1) polecam kancelarię prawa upadłościowego kpu. udałem się po poradę ws... Zenon Bara Grzegorz - opinia (1) polecam Kancelarie KPU/ Mam upadłosc. Grzegorz Ksawery Ochnicki - opinia (1) Pełen profesjonalizm i podejscie do klienta. Ksawery Ochnicki
Zbigniew Wenta - opinia (1) Uzyskałem pełne dane dotyczące możliwości przeprowadzenia procesu upadłości... Zbigniew Wenta Andrzej - opinia (1) Polecam Kancelarię Prawa Upadłościowego KPU. Fachowa obsługa. Andrzej Anna - opinia (1) Uzyskałam bardzo dobrą pomoc w ramach konsultacji, a także sporządzenia... Anna Kryspin - opinia (1) POlecam prawników z Kancelarii KPU. Są skuteczni i profesjonalni. Kryspin Paweł - opinia (1) Skuteczna Kancelaria. Profesjonalna obsługa. Wysoka jakość świadczonych usług... Paweł Krzysztof M - opinia (1) Opinię zamieszczam wraz z zoną. Szukalismy Kancelarii, która byłaby w stanie... Krzysztof M Marek Astewicz - opinia (1) Jestem zadowolony z współpracy z prawnikami z Kancelarii Prawa Upadłościowego... Marek Astewicz Adam Asmicki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, a własciwie opinii i przekazanej mi... Adam Asmicki Co tu dużo pisać, naprawdę polecam Kancelarię (1) Mam upadłość konsumencką, ale wcześniej było spore zadłużenie. Mało tego... Anna Mogielnicka polecam kancelarię kpu (1) Nigdy nie korzystałem z pomocy prawników, nie było takiej potrzeby. Ale teraz... K. Malecki Polecam Pana Mecenasa z Kancelari KPU (2) Początkowo chciałam sprzedać moje wierzytelności z tytułu udzielonych dwóch... Agaa Uzyskałem stosowną pomoc i odzyskuje pieniądze (1) Zleciłem Panu Mecenasowi odzyskanie moich pieniedzy od byłego partnera... Andrzej Wiczlinski Polecam Kancelarie Prawnicza JPU (1) Miałem okazję korzystać z usług Kancekarii. Prawnik który prowadził moja... Marek Witaszek Polecam Kancelarię KPU. (1) Kancelarii KPU zleciłem sprawę odzyskania pieniędzy od sprzedawcy w... Marek Pierzcha ł Polecam prawników z Kancelarii KPU (1) Zgłosiłem się do Kancelarii KPU w Gdyni ze sprawa związaną z założeniem... Andrzej Wieczorek-Zdyb Warte polecenia (1) Długo szukałam kancelarii,a właściwie prawnika,który mógłby przeprowadzić... Janina Polecam Kancelarię Prawniczą KPU (1) Jestem b. zadowolona z konsultacji i wiedzy która mi przekazano na temat... Alicja Kruszewska