Robert - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, klarowne wyjaśnienie sprawy. Polecam w sprawach... Robert Marzena - opinia (1) Kompletna i profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, rzetelność,... Marzena Danuta Małgorzata - opinia (1) Polecam Kancelarię KPU za rzetelność i profesjonalizm. Danuta Małgorzata
Sylwia Kuźniar - opinia (1) Szybkie wdrożenie taktyki działania poparta profesjonalizmem, rzetelnością i... Sylwia Kuźniar Wioletta chudon - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Ceny niewygórowane, dostępność... Wioletta chudon Beata - opinia (1) Wyrażam pełną uznania opinię na temat kompetencji, profesjonalnej obsługi i... Beata liliana - opinia (2) Oferteo poprosi Cię o dodanie opinii. Otwórz link, kliknij 5 gwiazdek, a... liliana Dorota Piekarska - opinia (1) Bardzo profesjonalna, rzeczowa obsługa skomplikowanej sprawy. Fachowiec... Dorota Piekarska Hanna Duda - opinia (1) .. profesjonalizm i poczucie bezpieczeństwa.. gorąco polecam Kancelarię.. Hanna Duda Czerw Jolanta - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa ,polecam tą kancelarię . Czerw Jolanta justyna stachelska - opinia (1) Polecam Kancelarię prawa Upadłościowego KPU. Jestem zadowolona, załatwiłam to... justyna stachelska Piotr Wilk - opinia (1) Bardzo dobra Kancelaria Prawnicza, która zajmuje się upadłością gospodarcza i... Piotr Wilk Zbigniew Chyrk - opinia (1) Trudno w dzisiejszych niepewnych czasach o poczucie bezpieczeństwa,... Zbigniew Chyrk Tomasz Sz. - opinia (1) Sprawa załatwiona szybko i bezproblemowo. Polecam. Tomasz Sz. Kamila K - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z kancelarią. Moj kontakt z Panem... Kamila K Beata - opinia (1) Bardzo dziękuje Panu Piotrowi Witkowskiemu za profesjonalne przygotowanie... Beata Maciej - opinia (1) Jestem zadowolony sąd ogłosił upadłość konsumencką. Bardzo dziękuję za pomoc... Maciej Natalia - opinia (1) Wraz z mężem byliśmy w trudnej sytuacji finansowej. Skorzystaliśmy z usług... Natalia Ignacy Wojtkowicz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Ignacy Wojtkowicz Natalia Rutkowska - opinia (1) Szczera i dobra pomoc dla klienta! Wszystkie dokumenty przygotowane w bardzo... Natalia Rutkowska