Jan Krupski - opinia (1) Miałem trudną sprawę ale dzięki wsparciu i fachowej pomocy prawnej wszystko... Jan Krupski Seba Majski - opinia (1) Polecam kancelarię Prawa Upadłościowego KPU. Profesjonalnie załatwili... Seba Majski Bożena Preluskowska - opinia (1) Miła atmosfera, pomoc w zbieraniu dokumentów, ich klasyfikacja oraz... Bożena Preluskowska
Urszula Dekant - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Miałam trudną sytuację finansową.... Urszula Dekant Patryk Sonski - opinia (1) Serdecznie polecam kancelarię. Szybko i skutecznie załatwiła mi upadłość... Patryk Sonski Adaś Omnieda - opinia (1) Jak najbardziej polecam tą kancelarię prawną upadłościowego. Działa bez... Adaś Omnieda Pio Siekanol - opinia (1) Miałem bardzo ciężką sytuację. Pomogli. Profesjonalnie szybko i skutecznie.... Pio Siekanol Mal Oda - opinia (1) Polecam serdecznie tę KPU. Ludzie przyjaźnie nastawieni i bardzo pomocni.... Mal Oda Teodor - opinia (1) Bardzo jestem zadowolonyze współpracy z tą Kancelarią. Od A do Z pomagają we... Teodor Tamara - opinia (1) Kancelaria godna polecenia. Wszystko profesjonalnie i szybko. Dzieki takim... Tamara Gabi Sameska - opinia (1) Polecam Kancelarię Prawa Upadłościowego. Profesjonalnie załatwili moją trudną... Gabi Sameska Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolonaze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z sytuacji... Agnieszka Andrzej Kontelski - opinia (1) Miałem trudną sprawę. Dzięki wsparciu i fachowej pomocy moja sprawa... Andrzej Kontelski Zbig Czas - opinia (1) Polecam te kancelarie kazdemu. Miła i rzeczowa współpraca. Zbig Czas Piotr Siekulosz - opinia (1) Ta kancelaria jest niewiarygodnie skuteczna i szybka. Jestem pod wrażeniem... Piotr Siekulosz Gram Tamarska - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim KPU w Gdyni. Brakuje mi słów wdzięczności za... Gram Tamarska Stan Osiewacz - opinia (1) Bardzo dziękuję za załatwienie pozytywnie mojej ciężkiej sprawy. Jesteście... Stan Osiewacz Danuta Jasnota - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z tą kancelaria. Są w niej uczciwi i kompetentni... Danuta Jasnota Adwer Wieniec - opinia (1) Bardzo chwalę sobie współpracę z tą kancelarią. Profesjonaliści w każdym calu Adwer Wieniec Pion - opinia (1) Z czystym sumieniem polecę tę KPU każdemu. Kto potrzebuje tego typu pomoc to... Pion