Miłosz Łukasiewicz - opinia (1) Pomogli mi w sprawie upadłości konsumenckiej. Bardzo porządna firma, która... Miłosz Łukasiewicz Barbara Tomkowicz - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z tą Kancelarią. Od A do Z pomagają we... Barbara Tomkowicz Nikodem Szymczak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dajecie ludziom szansę na wyjście z... Nikodem Szymczak
Gabriel Nawlukis - opinia (1) Super współpraca z kancelarią. Wszystkie sprawy załatwione w expresowym... Gabriel Nawlukis Nikola Grojek - opinia (1) Jestem klientką kancelarii. Miałam bardzo trudną sprawę, dzięki wsparciu i... Nikola Grojek Łukasz Lewinski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z kancelarią. Miałem trudną sytuację... Łukasz Lewinski Franek Sykulski - opinia (1) Gorąco polecam kancelarię Prawa Upadłościowego KPU, profesjonalnie załatwili... Franek Sykulski Maria Nowacka - opinia (1) Jestem klientką kancelarii. Miałam bardzo trudną sprawę ,dzięki wsparciu i... Maria Nowacka Bartosz Niedzwiedźki - opinia (1) Najlepsza kancelaria prawna fachowa pomoc doradztwo prawne. Z każdej sytuacji... Bartosz Niedzwiedźki Renata Chyrk - opinia (1) Zadzwoniłam do kancelarii jako bezradny przedsiębiorca nie widząc rozwiązania... Renata Chyrk Karol Kris - opinia (1) barszo dobra kancelaria. polecam wszystkim zainteresowanym klientom Karol Kris Patrryk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony włożonego czasu przez Kancelarię Prawa... Patrryk Andrzej Zinn - opinia (1) Wszystko ok. Polecam Kancelarię Prawa Upadłościowego KPU Andrzej Zinn Marcin B. - opinia (1) Sprawność obsługi na bardzo wysokim poziomie, a koszt mieści się w przedziale... Marcin B. Alicja Zera - opinia (1) Dziękuję KPU a szczególnie panu Piotrowi Witkowskiemu za profesjonalne ,pełne... Alicja Zera Marek Koman - opinia (1) Wszystkim zainteresowanym oddłużenia polecam Kancelarię Prawa Upadłościowego... Marek Koman Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Kancelarii KPU. Załatwiłam wszystko w... Jolanta Pawel - opinia (1) Polecam mecenasów z Kancelarii Prawa Upadłościowego KPU. Uzyskałem bardzo... Pawel Alicja Hetman - opinia (1) Super Kancelaria. Polecam ich usługi. Alicja Hetman Zenon Bara - opinia (1) polecam kancelarię prawa upadłościowego kpu. udałem się po poradę ws... Zenon Bara