Homofobiczna obsługa :( (6) W sobotę pani kelnerka wyprosiła mnie i moją dziewczynę z pubu, tłumacząc, że... Katarzyna wporzo (1) wporzo wporzo Hamburgery!! (1) Najlepsze burgery w tej części miasta! Piwko i piłkarzyki nic więc mi nie... Wojti
Lokal OK, obsługa do wymiany! (3) Jestem kilkuletnim klientem lokalu Kandelabry. Oczywiście za minus muszę... Michał SUPER KLIMAT!! (1) Idealne miejsce na relaks.. Wpadam czasem ze znajomymi napić się dobrego... Marta Obsługa poniżej lacza.. (1) Wszystko ok, duży wybór piw, tylko obsługa absolutnie poniżej jakichkolwiek... zepe M - opinia (1) Świetne miejsce, żeby odpocząć i pogadać przy browarze. Obsługa czasem nie... M Rozczarowanie na meczu Polska-Rosja (1) Cóż...Rozumiem,że w takich momentach jak mecze i całe to Euro może być... Olivka Jak zawsze świetny klimat (1) Kandelabry to moje ulubione miejsce odkąd pamiętam co weekend spotykamy się... Małgosia obsługa (1) już ktoś wcześniej napisał "kelnerki niby są, ale jak je potrzebujesz to ich... Katarina Paweł - opinia (1) Po pierwsze, do pubu przyciąga mnie sam klimat. Wchodząc czuje ten gwar... Paweł Bardzo fajny lokal (1) Gorąco polecam. Byłem tam dobrych kilka razy i za każdym razem wychodzę... Wielbiciel Piwa :-) Odradzam wszystkim !!!! (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług tej knajpy podczas zabawy sylwestrowej.... anna Obsługa na WIELKI MINUS (1) Chodzę tam dość rzadko, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby podeszła... Aslan Urodziny (1) Razem ze znajomymi mieliśmy okazję wybrać się na piwko- niestety dla nas w... Matylda Rewelacja (1) Jestem pod wrażeniem obsługi w pubie - rewelacja- doskonała znajomość menu... GOŚĆ Guitar Hero (1) Byłem ostatnio na zawodach i przyznaję że to niezła zabawa, zastanawiam się... MARCIN nr 1 (1) dla mnie nr 1 klimat ludzie no i te piwa :) piwosz Świetny klimat (1) Bardzo fajne miejsce, miła i uśmiechnięta obsługa. Na pewno jeszcze zawitam... teo nadmorska tawerna (1) bardzo fajny lokal, odpowiednia muza duży wybór dobrych piw i świetna,... rmg