Przykre rozczarowanie... (1) To mój ulubiony lokal od 2 lat... Była Kasia, był Leon i była Ewa - ludzie.... Ginty stała bywalczyni. - opinia (1) obsługa: kelnerki zaniżają ocenę; niby są, ale jak czegoś potrzebujesz, to... stała bywalczyni. Rewelacja!!! (1) W weekendy knajpa pęka w szwach, najczęściej są jacyś znajomi, a ja ostatnio... Guńka
dobry pub (1) z*******e klimaty super obsługa czysto i przystępne ceny polecam wszystkim. ad.michniewicz Ciekawe miejsce (1) Kandelabry to całkiem ciekawy Pub. Dużo piw do wyboru, pokazywane są mecze na... AZ Uwaga na ładniutkie KIELNERECZKI: doliczaja same sobie napiwki do rachunku!!! (1) Byłem dwa razy w maju, i za każdym razem oszukuja na rachunkach te milutkie... Kris.K. rk - opinia (1) Dla mnie okiej. Nie narzekać bo nie ma czemu.Jest to pub i tyle.Takie są puby... rk Bravo (1) Duzy wybor piw zarówno krajowych jak i importowanych. Zwlaszcza sa jedne z... Narybek Trójmiasta W oparach absurdu (1) Byłem w tym przybytku 3 razy. Wystraczy. Za pierwszym razem było znośnie,... slavi77 pełen wypas !!! (1) swietna gama złotego środka az boli glowa ale obsługa swietnie potrafi... piwosz smakosz nic specjalnego (1) kolejna drewniana buda udająca fajny lokal. tylko ceny jak w fajnym lokalu. k Lokal na 5+ (1) Uwielbiam tam przesiadywać...świetny wybór piw i przepyszne jedzonko idealnie... Cleo Super (1) Polecam!! chodze często,świetne miejscie do posmakowania różnych piwek.... Piwek Okropnie... (1) ".. blisko 100 rodzajów złotego napoju z browarów polskich, jak i... adzia zadowolona - opinia (1) Bardzo przyjemny lokal, obsługa z poczuciem humoru, dobre piwa- najlepsze... zadowolona BAJKA =) (1) Piw od wyboru do koloru. Obsługa wyrozumiała, pomaga dokonać wyboru i nie... Mateusz strasznie (1) nie podoba mi sie ten lokal jest taki sztuczny nie polecam pozatym trafilem... on