Najlepsze sushi! (1) Polecam ich sushi, zwłaszcza california set i tempura king. Zamawiałem już... Leon Halbecki szybko i sprawnie (1) Naszła nas chęć na sushi, szybki telefon i zaraz w domu :D Ładnie zapakowane,... zachwycona chętnie wrócimy (1) Byliśmy drugi raz, za każdym razem miło zaskoczeni :) Przepyszne krewetki i... Ang
Pyszności bez wychodzenia z domu (1) Tym razem zdecydowaliśmy się na jedzonko z dostawą do domu. Bardzo zadowoliła... kama90 Wielokrotnie bywałam w new kansai sushi (1) Wielokrotnie bywałam w new kansai sushi, zazwyczaj z grouponem, ponieważ... M sushi (1) No niestety tym razem opinia bardzo negatywna. Chodzę tam od bardzo długiego... ANIA Najlepsze Sushi w Gdańsku (1) Bardzo smacznie, świetnie Podane Niebo w Gębie :) Polecam Marcin opinia (1) Bardzo fajne miejsce pyszne jedzenie . Miło spędzony wieczór . Polecamy Tomek & Monika Wspaniale najlepsze sushi w Gdańsku (1) Moja przyjaciółka zabrała mnie do tego miejsca ,jedzenie poezja ,klimat super... Monika Jak na Sushi to tu !!! (1) Smaczne ładnie podane jedzenie .Lubie to i polecam ! Basia sushi na wysokim poziomie (1) Świetne jedzedznie miła atmosfera pełen luz ,zadowoleni !!! Dobrze wydane... antysystemowiec odradzam (1) Moja druga wizyta, z groupona. Za pierwszym razem zamówione krewetki z... X. (...) (1) Przy złożeniu zamówieniu online i wybraniu odbioru osobistego naliczają... KALI GANJA MAFIA najgorsze sushi w 3city (1) Wystroj lokalu calkiem przyjemny...i na tym koncza sie wszelkie pozytywy.... Pawel smacznie (1) Odwiedzam tę restaurację dość często. Korzystałam ze zniżek, gruponów,... Anna Bez rewelacji (1) Po kolei: -wystrój i klimat: nowocześnie, czysto i schludnie, ale W OGÓLE NIE... kiwajakotako czas oczekiwania (1) Zamówilyśmy z kolezanka sushi. To jest.mój rekordowy pobyt w restauracji... jezozwierz zniżka z groupona (1) Dziś byłam tam poraz pierwszy, zakupiłam kupon z godealla, a dopiero pózniej... ALEKSANDRA Dostawa (2) Przez coraz chłodniejsze wieczory postanowiłam zamówić sushi z dostawą do... usatysfakcjonowana Nie powala (1) Myślałam, że stać ich na więcej. Trochę się rozczarowałam, szczególnie... ja ;)