monika - opinia (1) Mnie bardzo smakowalo, ceny po tych akcjach promocyjnych super, nie amm... monika ODRADZAM, MASAKRA ! (2) Jadłem w wielu miejscach sushi, ale takiej oszczędności, kombinowania oraz... sushi_maniak MASAKRA (3) NIE POLECAM!!! To nie sushi!!! To nie możno jeść!!! Np. w menu: Maki sushi/... Kasia
Sos sojowy!!?? (1) Dziwi mnie bardzo ,że za tak wysokie ceny w tym barze właściciele maja... Piotr polecam (1) bardzo smaczne sushi; zawsze świeże i bardzo dobrej jakości. Ja mogę polecić... Natalia upierdliwa kelnerka (1) bylam dwa razy, trzeciego nie bedzie.. jedzenie przecietne.. szczerze nic... alicja nieszczesliwy posiadacz gruponu - obsługa minus 10000 (12) o takim traktowaniu klienta nie słyszeli najstarsi indianie. Co to ma być!!!!... fan sushi Naciagacze (1) Byliśmy dziś w 4 osoby by wykorzystać rabat 50% (!!!) który dostaliśmy... Gdynianin TUŃCZYK BARWIONY SOKIEM Z BURAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Miłe miejsce z fatalnym menu.Niezła lokalizacja, przyjemny wystrój. Natomiast... Klient zaskoczony nieprofesjonal za to ta cena??? :/ (1) jedzenie ogólnie zjadliwe, ale na przystawkę czekałam 30min, na sushi kolejne... agnieszka Masakra (1) Lokal ładny, obsługa nie najgorsza, ale takiego gów.... sushi nigdy nie... Ariel falszywa "promocja" z groupona (3) mialem zamiar odwiedzic, przy okazji promocji z groupona. Dobrze, ze jednak... Jacek Polecam! (1) Obsługa bardzo na plus, pani obsługująca była miła, uśmiechnięta i służyła... AV Naciąganie na voucher (1) W grudniu wydaliśmy w tej restauracji ponad 900 zl. Po zapłaceniu rachunku... Tomek nie polecam:((( (1) Żałuję, że nie zajrzleiśmy tutaj znaim poszliśmy na sushi. Obsługa taka... Katarzyna Zaskoczenie (1) Dzisiaj skorzystaliśmy z mężem z oferty Groupon. Kupon kupiliśmy przed... Dąbrowscy Polecam (1) Potrawy nieziemsko smaczne, bardzo sympatyczna obsługa. Szczerze polecam. K. Polecam szczególnie tym którzy nie póbowali (1) Po wejściu do restauracji powitała mnie uprzejma obsługa. Zamówiłem mały... Seba porażka... (1) najgorsze sushi w Trójmieście jakie jadłam. Do tego owszem, jedna Pani w... B. Słabo (1) Kupiłem grupon za 50zł, do wydania miałem 100zł. Z miejsca musiałem dopłacić... LightHammer