poprawiona jakosc (1) witam jestem zaskoczony tymi negatywami szczerze powiem :( obsluga mila... K.K Pół na pół. (2) Jedzenie ogólnie słabe. Dużo warzyw, mało ryby. Kelnerki bardzo miłe, pomogły... Magdalena Polecam (1) Dobra restauracja z sushi. Otrzymałam groupon pod choinke, wiec pomimo bardzo... Ania
Nie polecam !!!!!! (1) Sushi ....sam ogórek i ryż ! zapłaciliśmy 200 Pln za zestawik sushi, nikt się... Darek O co chodzi ? (2) Witam Wszystkich , nie rozumiem dlaczego tyle negatywnych opinii na temat New... Dorota Polecam (1) Nie rozumiem tak wielu negatywnych opinii nt. danego lokalu. Być może ze... Fil :( (1) Jestem niezadowolony z jakości ilości i ceny. Maki małe i z przewagą warzyw ,... Marek J rozczarowanie (1) skusiłem się na groupon za 80zł - parę lat temu byłem na ogarnej w kansai,... BS Monika - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Skorzystaliśmy z oferty grouponu, żeby sprawdzić nowe... Monika NIGDY WIĘCEJ !! (1) Skusiłam się na grupon, ale szkoda było tylko kasy !! już lepiej mogłam isć... guss tragedia (1) z racji takiej, że uwielbiamy sushi postanowiliśmy wybrać się do Kansai.... Kachna najgorszy lokal sushi- obsługa (1) kilka informacji o lakalu : - poproszę herbatę jaśminową - nie ma - poproszę... Leszek Nie polecam, okropny bar !!! (1) Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu. Lokal nie grzeszy czystością i od... T Odradzam (1) Miniaturowe porcyjki,zawartosc bez smaku,ryz okropny!Ceny natomiast z... mazi Nie polecam (1) Wystrój to kwestia gustu, ale faktycznie mało klimatycznie i trochę chłodno.... wysmok Słabiótko (3) Potwornie dużo wasabi na sushi, cienkie plastry ryby (widać wasabi pod ryba... Adam sushi jak na dworcu (4) FATALNE wrażenie po wizycie. Najgorzej wydana na jedzenie stówa w moim życiu.... Kora PORAŻKA!! (1) Witam,dla mnie to również najgorzej wydana stówka. Po zestawie za 200zł... Alina TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA! (1) Taaaaak... wyjątkowa porażka kulinarna na i tak niezbyt łaskawym szlaku... robson69 POLECAM (1) Z OFERTY SUSHI BARU SKORZYSTALIŚMY, MIMO NIE PRZYCHYLNYCH OPINII NA PORTALU... PATRYCJA