Pozytywne zaskoczenie (1) Niedawno po dłuższej przerwie postanowiłam ponownie odwiedzić New Kansai... klientka Duży niesmak (1) Otrzymałem kupon na kolację marzeń dla dwojga z katalogmarzen.pl, który... Radek Srednio (1) sushi bez rewelacji,obsluga tak samo,jedyna badzo fajna rzecz to wystrój oraz... Karolina
cd Rozczarowanie !!! (1) O 20.00 (koleżanka ma jeszcze w czajniczku herbatę) podeszła do nas ponownie... Weronika ja się nie zawiodłam (1) Skorzystałam po raz drugi z gruponu i się nie zawiodłam. Pani Kelnerka BARDZO... Gonia Rozczarowana - opinia (1) Skorzystałam z oferty grouponowej. Niestety byłam rozczarowana. Zamówiłam... Rozczarowana odradzam :/ (1) Jestem wielką fanką Sushi, chodzę na nie na prawdę często. Zazwyczaj chodzę... Julia porażka (1) Skorzystałam z oferty z gruponem, zachęcona opiniami.Niestety, to, co... Viola skandaliczna sytuacja (1) Zamówiłam mały zestaw Hokaido plus dodatkowe maki. Swój zestaw zdecydowałam... jg Moje domowe sushi jest o niebo smaczniejsze! (2) Omijajcie ten bar szerokim łukiem. Kelnerka po podaniu karty co dwie minuty... Natalia NIE POLECAM!!! TRAGEDIA (1) Byliśmy wczoraj z meżem zapłaciliśmy 140 zł za zestaw który był w smaku... GOSIA ... (1) stosunek ceny do jakości - dramat!!Za 140 zł dostalismy malutką porcję,ryż... Grzegorz Pierwszy raz zostawiliśmy rolki na talerzu... (1) Byłam raz, z grouponem, sprawdzić czy warto. Więcej na pewno tam już nie... Katarzyna polecam (1) byłam dwukrotnie, z kuponem. Obsługa miła, jedzenie smaczne i świeże. Z... :) Kolejny udany wieczor w tym lokalu. (1) Wczoraj ponownie odwiedzilem ten lokal ze znajomymi. Jakosc potraw jak i... Robert NIESMACZNIE, NIEMIŁO, ODRADZAM (1) Po raz pierwszy byłam w restauracji New Kansai kilka miesięcy temu, smak... Katarzyna OSZUKUJĄ NA GROUPONACH, RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA! (1) Miałam okazję przekonać się jak traktuje się klientów korzystających z... zofia smacznie (1) Praktycznie same plusy. Lokalizacja, wystrój, obsługa, atmosfera, a przede... klient serdecznie polecam! (1) W new kansai sushi bar bywamy średnio raz w tygoniu. Obsługa jest bardzo... Ela unikajcie promocji w zakupach grupowych (1) Byliśmy tan z Grupona, beznadziejne sushi, ,marne składniki w sushi (głównie... st