Polecam! (1) Byłam już kilka razy, w różnych okolicznościach i z różnymi osobami. Każdy... bosiaq Odradzam! (1) Byłem tam raz, pierwszy raz i ... zapewne ostatni. To, co przeżyłem... juijka Polecam SUSHI (1) Gdy tylko jestem w Gdańsku staram się odwiedzić ten lokal. Uwielbiam SUSHI... Edusek
kate - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce, jedzonko swieże, klimat super (szczególnie po... kate Sushi kiepskie, inne dania jeszcze gorsze (1) Generalnie najgorsze sushi jakie jadłem i to w cenach dużo wyższych niż gdzie... Luk Polecam! (2) Dla mnie wszystko super! :) daisy Więcej tam mnie nie zobaczą (2) Zakupiłam kupon gruponu i wraz z mężem i córką wybralismy siędo... dusia Nie polecam (2) Obsługa miła i uśmiechnięta, jednak właściciel popsuł całą atmosferę. Wizyta... Asia Pe Be - opinia (1) Konsystencja wyśmienita. Smakowo zachowany bukiet składników z zachowaniem... Pe Be przyzwoite, ale mogłoby być lepiej (1) Za pierwszym razem się nie zachwyciłam, za drugim wrażenie było lepsze, a... Clio Polecam (1) Byłem kilka razy - powiem krótko - polecam Alex Łukasz - opinia (1) Byłem również w weekend korzystając z akcji "Weekend za pół ceny". Obsługa... Łukasz Weekend za pół ceny (1) Odwiedziłam restaurację przy okazji akcji "Weekend za pół ceny". + bardzo... DD Nie polecam! Omijajcie z daleka!!! (1) Sushi najgorsze jakie jadłam - nawet domowe sushi smakuje lepiej. To podane w... Hania Bardzo przyjemny lokal (1) Korzystałam kilkukrotnie w normalnej cienie, z ofert grupon oraz kuponów... dem Jadłem w wielu miejscach sushi ale to było zdecydowanie najgorsze (4) Obsługa miła i co do niej nie mam zastrzezeń. Jeśli chodzi o jedzenie to zupa... Piotr niekoniecznie (1) Byłam w wielu miejscach aby posmakować sushi i nioestety nic, żaden z dań nie... Mag polecam (1) obsługa super, sushi dobre, wszystko w najlepszym porządku :) serdecznie polecam Mała SAME POZYTYWY (1) JA ROWNIEZ CZESTO KORZYSTAM Z TEGO LOKALU KORZYSTAJAC Z KUPONOW GROUPONA BADZ... DAVIS Powala ofertą konkurencję na kolana... (2) ...dlatego wg mnie, negatywne komentarze to prawdopodobnie sprawka... lubieponiedzialki