Wybrakowane zestawy...i wielkie rozczarowanie (1) Dzisiaj po raz, ktorys z kolei poszlam do Kansai sushi. Kilka moich... Gosia Niestety nie polecam (1) Nie polecam z dwóch powodów: - ceny tzw. setów na które ważny był kupon... tp tragedia (1) Właściwie mogłabym skopiować opinię "E" z 11.04.2011. Moja wizyta wyglądała... groszyzna
ODRADZAM, SZKODA PIENIĘDZY (1) Wizyta w New Kansai Sushi związana była z promocją na Grouponie i miała być... E ODRADZAM !!! (1) Do New Kansai Sushi trafiliśmy w związku z ofertą promocyjną na Grouponie. Na... Magda stanowczo nie (1) korzystalam z tej restauracji na zasadzie bon grupon i jestem zawiedziona. w... aga NIE POLECAM (1) Próbowałam sushi w wielu restauracjach i ta była zdecydowanie najgorsza!... niezadowolona Odradzam (1) Byliśmy świadkami sceny, jak najpierw szef przyszedł i zrobił pracownikom... Piotr ODRADZAM ZDECYDOWANIE! (1) Jak widać opinii negatywnych jest wiele dla tej knajpy bo trudno nazwać to... wojtek Odradzam zdecydowanie (3) No niestety.... zawiodłam sie. Bar jak bar, bo zdana to restauracja. wygląd... Marianna Odradzam (1) po raz pierwszy w życiu zdarzyła nam się sytuacja gdzie kelnerka widząc, że... beata OBSŁUGA TO DNO! (1) Mail kieruję do szefa Kansai gdyż wiem jak ceni wysoka jakość i widać to po... stali klienci Sushi jak zwykle pyszne, obsługa jeszcze gorsza niż zwykle ! (1) Sushi jak zwykle pyszne, ale obsługiwała nas jakaś obrażona na cały świat... stef Ogólnie ok (1) Wybrałam się ze znajomymi na sushi po raz kolejny,obsługa bardzo miła jak... stokrotka Całkiem nieźle:) (1) Po pierwsze przemiła obsługa. Wbrew pozorom nieczęsto się zdarza aby obsługa... maja REWELACJA - trzymaja ten sam poziom kazdego razu. (1) Po dłuzszej przerwie postanowiłam odwiedzc ponownie Sushi na Heweliusza -... Sandra Średnio (1) Obsługa w porządku, ceny wysokie. Wystrój przyjemny, za to duży minus za... Paula Jak na start - całkiem nieźle. (1) Kolejna knajpka sushi w Gdańsku - powód do radości. Do tego jest to "filia"... k.l.