bezskuteczny komornik (5) witam, fajnie że mogę również swój osąd dodać a lubię szczerze pisać. Po... moniczczka potrzebny sprawdzony i skuteczny komornik (1) Witam może ktoś z czystym sumieniem (bez autoreklamy) polecić komornika w... marcinsz28 Fachowiec (1) W styczniuuu 2013r. musiałem odzyskać piniądze od pracodawcy, komornik Piech... Prawcownik5
Olewusy (1) Nie potrafią nawet zawiadomić człowieka o tym, że zalega z czymkolwiek,... Milena najgorszy komornik (1) zgadzam się z większością tu osób opisujących swe sytuacje, ponieważ mam... kiki Omijajcie to miejsce (2) Pani komornik, która zajmuje się moją sprawą układa się z dłużnikiem i... Leszkoch Świetna obsługa (2) Miałam do załatwienia sprawę dotyczącą egzekucji komorniczej. W biurze... Hanka777 alimenty (1) Widzę ,ze nie tylko ja mam kłopot ze ściągalnością alimentacyjną w tej... MAGDA R. Taki Komornik że do rany przyłóż :-) (1) Witam, Miałam przyjemność poznać Pana Stanisława w Kancelarii Komorniczej na... Iza (Pruszcz Gdański) bardzo szybka egzekucja (2) egzekucja została przeprowadzona szybko, a obsługa była miła Katarzyna M - opinia (1) Będąc pierwszy raz u komornika zostałam potraktowana jak osoba, która chce... M tragedia (1) Osluga jest beznadziejna,a szczegolnie jeden starszy pan p.k i h. .zglaszasz... MP