za głośno!! (1) Prosze wylaczcie ten hejnal i dajcie mi wypoczac. Tylko tyle. Cichy jarosz Rekolekcje wielkanocne Ksiądz Krzysztof (1) Bóg zapłać Księdzu Krzysztofowi za wspaniałe rozważania rekolekcyjne,jestem... Teresa Grande Bóg zaplać dla ks. Jarka za piękną spowiedź. (1) Bardzo przyjazny kościół i kapłani. Szczególne podziękowania dla ks. Jarka za... Asia
Zbyt głośne dzwony i głośny hejnał, kościół Sopot ul. Kujawska 50/52 (5) Mieszkam niedaleko kościoła i ciągłe budzenie przez dzwony jest bardzo... niewyspany parafianin Msza dla młodych godzina 19.30 (1) Polecam niedzielną msze o godzinie 19.30. Jestem młodą osobą i często... Alli Msza z udziałem dzieci nie dla dzieci (3) Poszłam ze swoimi dziećmi na mszę dla dzieci. Niestety, ani jednego zdania... xx spokoj i Duch Bozy (1) Wyjątkowa Świątynia, gdzie msze i kazania zawsze poruszają. Gdzie odnajduje... s cudowna parafia (3) na prawdę fajnie prowadzona parafia, księża są blisko ludzi - oddani i serdeczni katoliczka Ślub Sopot Zesłania Ducha miłe wspomnienia (3) Szukaliśmy z mężem pięknego kościoła na ślub (wiadomo - zdjęcia, atmosfera),... martu Re:Parafianin (2) Może i ten samozwańczy fotograf robi trochę "zamieszania", ale robi to... parafianin Najładniejszy jest tam widok... (1) z jednej strony las, a z drugiej strony taras z widokiem na morze i pływające... katie Piękny Kościół (2) Jestem mieszkańcem Sopotu (od 1,5 roku) z okolicy centrum. Kościół Ks.... Marek G., Gdańsk / Sopot PARAFIANIN (3) Jeśli chodzi o parafię to podzielam glosy poprzedników. Jedno mi w naszej... Parafianin blk - opinia (1) dziękuję... blk Parafianka z Brodwina - opinia (1) Piękny kościół w pięknym miejscu.Mamy szczęście, że to nasz kościół.... Parafianka z Brodwina W tym miejscu czuć ducha. (1) Kościół położony w lesie, przez oszklony dach wdziera się widok starych... protetyk Najlepsza parafia z jaką miałam styczność (1) Dzięki księżą misjonarzom czuje się bliską obecność Boga i to jest... marta parafianka - opinia (1) Najladniejszy Kosciol w najblizszej okolicy . Duszpasterze wspaniale... parafianka