Klub kotłownia jest super (1) Najlepsza muzyka , najlepsi dje :) miła obsługa spokojnie i super Michał Najlepszy klub w Gdyni ! (1) zawsze świetna zabawa, chętnie tu powracam i polecam innym : ) madi Ja tam nie pójdę. (1) Raczej już nigdy tam nie przyjdę. W Kotłowni byłem pierwszy raz, i ostatni.... max
Raczej już nigdy tam nie przyjdę. (1) W Kotłowni byłem pierwszy raz, i ostatni. Na plus na pewno zasługuje... MAX powrót (1) tydzien temu powróciłam do dawnego TABOO sprawdzic jak to teraz wygląda a... miki81 KOTŁOWNIA (6) Hej moja opinia o clubie jest jak najbardziej pozytywna , rewelacyjna obsługa... Anna polecam ! (1) Obsługa rewelacyjna ! Dużym plusem jest to, że blisko dworca skm jest klub i... dd xxxx - opinia (1) świetnie miejsce, dobra muzyka, obsługa jak najbardziej spełnia swoje... xxxx Stanowczo polecam (1) Dobry klimat, miła obsługa, idealnie dopasowana muzyka oraz bardzo przystępne... Przemek Karaoke (1) Nagłośnienie było w porządku, prowadzący (Alkor XIII, żeby nie było... Wiechu Osiemnastka (1) Bardzo miła atmosfera, pomocna obsługa, dobry DJ i świetna zabawa! Serdecznie... Agata Miłe zaskoczeni!!!! (1) Witam To od początku, bardzo mily ochroniarz który wita nas usmiechniety i... Sylwia i Maciek Fajne, klimatyczne miejsce (1) Fajne miejsce, to już nie stare taboo ,ani czarny nox! Tomeczek Polecamy imprezowanie w Taboo (2) Sylwester w Taboo spedzilismy wiekszym gronie przyjaciół i znajomych, było... Runowscy Super klub (1) Naprawdę wart polecenia, jedyna rzecz do której mam zarzut, to obsługa, a... Seba сам&am (1) самай... sypeflowcjsl Moherowy beret na wejściu:) (1) Od progu powita Was pan w czymś dziwnym na głowie (a 'la moherowy beret), w... Magda a więc ... (1) byłam w pt na imprezie, miał być czarny pt, muza mieszana leciała, hh też, a... DziuniA Andrzejki !!! (1) Byłem ze znajomymi i się świetnie bawiliśmy.Ludzi było sporo i co... totti MIŁE ZASKOCZENIE !!!!! (1) W Sobote (Andrzejki) wybrałam się wraz z przyjaciółkami do Taboo, już po... Klaudia