śmieci (16) Dowiedzialem się że ponoć każdy sam musi kupić kosz jeden to koszt ok 100zł a... pudzian Dostarczenie mieszkańcow deklaracji opłaty za śmieci (23) Informuję, iż od 13-04-2013 pracownicy UG będą dostarczać mieszkańcom gminy... Sołtys Banina Urszula Teska ZEBRANIE WIEJSKIE W BANINIE (7) W dniu 25 kwietnia (czwartek) o godzinie 18.30 w sali OSP w Baninie odbędzie... Rada Sołecka Urszula Teska
Nikt nie reaguje na roblem (14) Developer stawia domy - wolno mu. Ale czemu łamie prawo ? Na ulicy jest durny... Patryk Wystawka w Baninie (2) Z zarządzenia zamieszczonego na stronie... xxx firmy w baninie (33) Witam czy wam nie przeszkadzają prywatne firmy w baninie warsztaty... Dario wzór deklaracji (6) wzór deklaracji w jest już dostępny na stronie... naszebanino.pl Owczarek niemiecki potrącony w okolicach Banina - właściciel zostawił psa (3) Wczoraj w nocy, tj. 5/6 kwietnia br. w okolicach Banina potrącony został... Agata Smietniki (2) Rozumem ze po nowych zmianach jak nie bede segregowal to dostane taka sama... patryk opieka medyczna w weekendy (9) Hej sasiedzi :) zastanawiałam się ostatnio gdzie chodzicie do lekarza w... aa wywóz śmieci (22) Czy posiada ktoś informację odnośnie rozwiązywania umów z firmami wywożącymi... ja solarium przy ul. tuchomskiej (1) czy ktoś korzysta? prosze o opinie. Jaka jest cena karnetu? xxxxxxxxxxxxxxx Droga krzyzowa w naszej parafji (60) Co to się działo wczoraj na tej drodze krzyżowej wczoraj (01,03,2013) ksiądz... parafianin Nowa szkoła ;) (3) W środę gmina Żukowo ma odebrać pozwolenie na budowę szkoły w Baninie.... Ja78 WOLNA DZIAŁKA KOŁO CMENTARZA - szukam właściciela (2) Bardzo proszę o kontakt do właściciela działki koło cmentarza (przyległy... g.bautechnik Fryzjer (1) Czy ktoś z Was był może u fryzjera nad delikatesami Max&Xavier i podzieli... majka znaleziono pompkę (17) Dziś w miejscowości Banino (koło lotniska w Rębiechowie) znalazłem leżącą na... Mudia Zabudowa szeregowa- Marsol deweloper (4) Witam!jestesmy zainteresowani zakupem jednego z szeregow na Rozanej i... -nowa ulice (52) Jak często można zgłaszać do żukowa stan ulic, Czy oni przyjeżdzają od razu... Daga Gdzie w Baninie żłobek - opinie (12) proszę o opinie na temat żłobka w przedszkolu im.Janusza Korczaka lub o... dls