Ciasta -zamowienie (3) Czy ktoraś z dziewczyn piecze na zamowienie cista na swieta????? bunia666 masterchef, ugotowani, kuchenne rewolucje itp... (37) Oglądacie? Bo ja uwielbam:) I zawsze się rozczarowuję przy polskich... koza Co dzisiaj szykujecia na obiad część 19 (200) niektorzy uzywając w tel niemoga przesuwac tak długo dlatego zakładamy... luna
poszukuje przepisu na gruszki z serem i orzechami (1) na zimno... dziekuje furia kapusta kiszona samodzielnie (12) kisiłyście kiedyś kapustę? bo mam w planie sobie zrobić, ale nie wiem... Asiunia-niezalogowana Restauracja (1) Czy jest wstanie mi ktoś polecić dobrą i tanią restauracje w Gdańsku? Nie... Grajoo Barwniki spożywcze-gdzie?? (9) Hej. Gdzie można kupić barwniki spożywcze??? Potrzebuję na niedzielę, więc... dorota Rekin (4) Kupujecie? Jeśli tak - jak przyrządzacie? Już kilka razy patrzyłam na steki... AgusiaGda Lukier do ciastek-pomocy;) (4) Hej Forumki, jutro moje dziecię będzie piekło ciasteczka w przedszkolu i mam... Gosik Co robicie z ciasta francuskiego? (24) macie sprawdzone przepisy? Rumianek ECO warzywa (2) Wiecie może gdzie można się zaopatrzyć w warzywa ekologiczne, może np na... mimi Lukier (3) Macie jakieś sprawdzone przepisy na lukier? Chcę ozdobić pierniki i... Asia pomysl na menu (4) Podpowiedzcie prosze bo nie mam zadnego pomysłu na cos na ciepło do podania... Melpomena swieta dla karmiacych mam (3) zblizaja sie swieta i pomyslalam ze przydadza sie jakies pomysly kulinarne... karmiaca Przepisy na smaczne i zarazem dietetyczne sałatki (2) Dziewczyny czy macie przepisy na jakieś smaczne i zdrowe sałatki? Do tej pory... A./ Wolny termin na TORT najbliższy weekend? (2) Witam Dziewczyny, poszukuje kogoś kto upiekłby mi tort na najbliższy weekend... Randa82 Do smakoszy ))) Czy ktos wie gdzie w 3miescie kupic wolowine argentynska??? (3) Znalazlem kilka sklepow w internecie ale nie potrzebuje 2,5 kg czy nawet 1,5.... Smakosz Pilnie potrzebuje... (5) Dziewczyny pilnie potrzebuje namiary na kogos kto gotuje na zamowienie,chodzi... Ja nnt. - spody bezowe (6) Dziewczyny piszę tutaj, bo w tym dziale najwięcej Was jest - proszę o pomoc,... Asia Tarta figowa/dieta witariańska/pytanie na śniadanie (1) Mam pytanie,czy któras z was widziała akurat ten program z parę dni temu,... Emenems