pieczona kaczka (2) Planuje zrobic pieczona kaczke z warzywami(przepis z biedronki).Czy sa jakies... mamaalanka sajgonki (6) Chcialabym zrobic sajgonki i mam pytanko. Gdzie dostane papier ryzowy i... Sylka lekkostrawne posiłki (5) hejka forumowicze jakie znacie lekkie posiłki, które nie obciążają żołądka i... aga
przepis na tort śmietankowy (2) Czy mogłybyście mnie podratować jakimś sprawdzony przepisem na tort... akacja126 przepis na krem z krówek? (8) czy znacie jakiś przepis na krem ale z krówek? nie z masy krówkowej, bo jakoś... pillotka jaka patelnia do smażenia (7) Zastanawiam się nad kupnem nowej patelni, niewiem jaka byłaby najlepsza,... Graszka kapusta na pierogi/krokiety (3) Co do niej dodajecie? Mam taką kosmicznie kwaśną, będę ją chyba musiała... koza jakie piwo..... (7) jest najlepsze do kurczaka generala, 0,33 czy 0,5 i jakie najlepiej Wam... slonko* Grzyby w cieście piwnym. (10) Ktoś musi zacząć :) Grzyby w cieście piwnym. Składniki: 50 dkg... komiś ranking TWAROGÓW DO SERNIKA (3) wpisujcie Wasze doświadczenia z twarogami mielonymi najczęściej we wiaderkach... kas szukam ktosia do upieczenia tortu (4) syn konczy niedlugo rok. poniewaz mam dwie lewe rece do pieczenia, szukam... murwa.kac obiadki do złobka (8) jakie biadki robicie dzieciakom do łżobka, ja juz nie mam pomysłow co małemu... flora masa o smaku monte (2) czy spotkałyście się z przepisem na taką masę? ostatnio mam faze na monte i... Asiunia - niezalogowana Ciasto "mleczna kanapka" (15) Ma ktoś sprawdzony przepis? W sieci tyle tego, że nie wiem który wybrać ;) AgusiaGda przepis na ciasto drożdzowe? (3) Macie jakies sprawdzony przepis na ciasto drożdzowe? Siedzę w domu w ciaży i... alias Przetwory z pigwy gruszkowej (4) Macie jakieś sprawdzone przepisy? Poza nalewkami ;) AgusiaGda tort cookies - ktos robił sam? (1) hej, moze ktos ma przepis na ten tort? 3oko przepis na pierś z kurczaka (3) macie jakieś fajne przepisy na pierś z kurczaka, coś na obiadek,?? DZIĘKUJE marta00116 Szukam sprawdzonego przepisu na ciasto bananowe lub chlebek bananowy??? (15) Hej :-) Mam banany i chciałam upiec takie ciacho bananowe,ale na necie nie ma... pyszotka Jabłecznik - pomocy (15) Pierwszy raz w życiu będę piekła i mam pytanie: czy zamiast margaryny mogę... kucharka jak z koziej d... trąbk