Zapiekanka (7) Witam, poszukuję przepisu na smaczną i co też ważne ładnie wyglądającą ;-)... kokasia gdzie dobra pizza w Gdyni??? (3) skad mozna zamówić naprawdę dobra pizzę w Gdyni z dowozem na Leszczynki?? M. śniadanie dla dziecka (11) Mam pytanie do Was. Co dajecie swoim dzieciom na śniadanie, żeby było zdrowo... Dorciaa
Jak przygotowujecie dorsza? (5) Błagam o przepisy :) Anna Krem do tortu w stylu ang (3) Dajcie proszę przepis na krem do angola. będę bbbbbb wdzięczna! tyśka Zakwas na zurek (6) Dziewczyny - dostalam od sasiadki sloik takiego prawdziwego zakwasu z... agusiagda pieczona szynka - znacie sprawdzony przepis? (4) Do tej pory zawsze robilam pieczen z karkowki, pare razy probowalam zrobic... koza Potrawy z cebula można mrozić? (4) Dziewczyny zrobiłam leczo chciałam zamrozić, ale jest z cebula .. ktora... in Jedzenie na telefon (okolice Przymorza)- gdzie zamówić bez obaw? (3) Dziewczyny może coś polecicie. Nie mam kompletnie czasu, żeby zrobić dziś... pola Garnki Fissler (4) Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku są w sprzedaży? Nata Tort Na Roczek, Gdynia (3) Witam, poszukuję Pani która robi torty na zamówienie. Potrzebuję tort na... NW nnt. gdzie kupię pestki z wiśni ?? (4) gdzie albo od kogo mogę kupić pestki z wiśni? jakieś pomysły? znacie może... izia szukam osoby z Gdańska która zrobi tort na dziecka (7) witam chciałabym tort w kształcie Mc Queena, ładnie zrobiony na wrzesień... Cytrynka 007 Folia Aluminiowa do pieczenia - co polecacie (2) Hejka, Przeważnie używam takich foli do pieczenia:... boskiroman Fasola jaś,co można zrobić oprócz fasolki po bretońsku? (4) Macie jakieś pomysły co zrobić? Fasolka po bretońsku to chyba jedyny sposób... Teija Gdzie kupię świeże kozie mleko? (7) jak w tytule :) Novia8 małe drożdżóweczki(szukam przepisu) (9) jw.Szukam sprawdzonego przepisu ania tort na wieczór panieński - gdzie mogę zamówić ? :) (9) Hej, Organizuję w sobotę mojej przyjaciółce wieczór panieński :) Już... -Edi- Maliny - co z nich zrobić? (22) Ratunku, dostałam 20 kg malin. Nie wiem co z nimi teraz. Pomroziłam na... Anna1979 zupa pomidorowa (3) Hejka czytam sobie wasze posty i sie zdumiewam ;-) w takich wersjach jak... MEGGI