przepis na ciastka- ciasto drozdzowe (3) dyiewczyny podrzuccie jakies latwe i sprawdzone przepisy na ciasta z drozdzami komisia ile kosztują obiady dla dwóch osób ? :) (50) Nie lubię i nie potrafię gotować, a mamy z mężem możliwość jedzenia obiadów w... larisa28 Kopiec kreta - jak zrobić? (5) Ostatnio chciałam zrobić kopiec kreta, lecz cena "gotowca" mnie przeraziła.... matyldzia
porzeczki skad? (13) kupię, zbiorę, zapłacę. Chce zrobić przetwory, dżem, mus, nalewkę.... mama T. Poszukiwany sprawdzony przepis na tiramisu :) (9) Dziewczyny czy któraś z Was ma sprawdzony i pyszny przepis na tiramisu? Ja... A./ Szukam smacznych przepisów na dania warzywne. (4) Dziewczyny czy znacie może stronkę z jakimiś fajnymi przepisami na różne... Alda Ciasto na pizze (19) Dziewczyny macie jakiś sprawdzony i łatwy przepis na zrobienie pizzy a... domi25 Salatki na grilla - jakie polecacie? (14) Tak jak w opisie :) Macie pomysl na dobra i smaczna salatke do mies / kielbas... Kasia Gdzie po warzywa na przetwory kupić ? Prosze o namiary (4) Witam gdzieś mi się o uszy obilo, że na orunii jest dobry ogrodnik i można... ogorkowa czym przyprawic zupe? (10) witam, mam pytanie, czym przyprawiacie zupy? mam mala corke 2- letnia, wiec... arnika małe bułeczki- gdzie kupie (2) Chodzi mi o takie mini bulki do hamburgerów, w niedziele mam gości i chce... nitusia25 Kolacja we dwoje:) (6) Może podacie jakieś sprawdzone przepisy na kolację:) Anita Specjalnie dla AgusiaGda!!! Super przepis na biszkopt :)) (18) Składniki: 4 jajka 1 szkl cukru 0,75 szkl mąki pszennej 0,5 szkl mąki... Martek paella (5) Dziewczyny, podrzuccie sprawdzony przepis na paelle :-):-):-) _Sylwia_ Kto posiada przepis na dobre, mieciutkie ciasto do uszek? ;) (4) Jak w temacie, kto ma przepis na pyszne ciasto do uszek, mi zawsze wychodzi... kate Sezamki (5) Robicie same? Jesli tak -podzielcie sie przepisem ;) Wczoraj w drodze na... AgusiaGda Słoiczki/pojemniczki na przyprawy (59) Wiecie, gdzie w Gdańsku można tanio kupić takie pojemniczki:... AgusiaGda gdzie kupić dobre ryby w Gdańsku? (31) dziewczyny poradzcie gdzie kupić dobre i tanie ryby, a przede wszystkim... uxmal2 wekowanie obiadów (2) pytanie do doświadczonych w temacie, zrobiłam mięsne weki (obiady), ale sos... kina Pierwszy wątek :) Zapiekanka z makaronem i kurczakiem... (7) ale bez żółtego sera i pieczarek?? Znacie jakieś przepisy? Krzysia