co robicie gdy dziecko nie chce jesc obiadu? (13) W poniedzialek dziecko zajadalo sie zapiekanka, a w czwartek to samo danie... kasia Wielkanoc-jakie potrawy-pomocy!!! (9) Potrzebuje pomocy-w tym roku u mnie jest Wielkanoc i zupełnie nie wiem co mam... Lena latwy i dobry przepis na sos do spagetti:) (23) Uratujcie mnie,chcialam sama zrobic.Macie jakies latwe przepisy? mamaalanka
Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-12 (284) no to witam w nowym wątku :) w części 11 jest już 270 postów ;) link do... AgusiaGda poproszę o sprawdzony przepis na sos serowy... (4) mam serki topione..jutro chcę dokupić resztę składników. Proszę o sprawdzone... mamma Sprawdzony przepis na kolacje we dwoje;-) (2) Podsuncie jakies przepisy na kolacje na cieplo??, w internecie jest tego full... gosia Potrzebny przepis na pasztet i pastę dla 15-miesięczniaka, co dajecie na kolację? (6) Witam Poszukuję jakiegoś "smacznego" przepisu na pasztet dla mojego... Monika Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-11 (274) u nas dzisiaj generał :))) wyszedł suuuuuuper :))))))))))) a na jutro i... alwhitepearl warzywa i mięso dla niemowlaka (2) Witam, Doświdczone mamuśki czy możecie polecic jakiś sklep eko lub eko... zonakrzysztofa Przepis na kaczke pilne!!!! (1) Znacie może jakieś przepisy na kaczke wiem że jest pełno w necie ale wole... tigress24 przepis na jabłecznik prosty i szybki w wykonaniu-poproszę;-) (24) jak w temacie pszczoła gdzie kupie dobre pierogi, krokiety, rybe po grecku? (23) j/w może macie takie sprawdzone miejsca gdzie mozna sie zaopatrzyc i na pewno... Sara-03 Przepis na cielecine (1) Macie jakis dobry/sprawdzony przepis na cielecine do obiadu? gosia przepis na sernik-plisss! (15) podajcie mi proszę przepis na pyszny sernik-w sobotę zrobiłam sernik z... olas. Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-10 (262) link do poprzedniego wątku... AgusiaGda proszę o przepis na tartę z masą migdałową i porzeczkami (5) tylko sprawdzone przepisy plisss jak zrobić tę masę, bo koleżanka sama z... Cytrynka 007 pilnie potrzebuje łatwego przepisu na szybkie ciacho (17) plissssssssssss szukam w necie i nie moge nic znalesc pomozcie drogie mamy ja ma ktoś przepis na ciasto na pierniczki które robi się miesiąc (22) ma ktoś może taki przepis, że to surowe ciasto ma leżeć miesiąc do Świąt i... Cytrynka 007 Przepis na kartacze/cepeliny (30) Czy ktoś to robił? znalazłam różne wersje - że daje się do środka... AgusiaGda nnt. przepis na polędwiczki (25) Dziewczyny macie jakiś fajny przepis na polędwiczki... amamaa