jak zrobić klopsa lub pieczeń rZymską? (7) dziewczyny wspomóżcie jak upiec klops żeby dobrze wyszedł? jakoś nie mam na... misia przepis na smaczny chleb- poszukuje:) (9) Pytanie do osób które samodzielnie wypiekają w domu chleb, macie sprawdzona... martka83 Szukam łatwego przepisu na ciasto do tarty (5) Witam dziewczyny, Szukam łatwego i szybkiego przepisu na ciasto do tarty.... aga007
Przepis na jagodzianki (3) Mam trochę jagód i chciałabym na podwieczorek zrobić jagodzianki robiłam raz... domi25 Do Yv:) (4) Możesz podać przepis na curry Rogan Josh z krewetkami i pieczarkami ?... kkasia1 prosto, tanio, szybko- czyli przepis na obiad (11) podaję na 4 osoby podwójna pierś z kurczaka - pokroić i polać ciemnym sosem... Dominika pilnie potrzebny tort (21) potrzebuje pilnie tort na 28 wrzesnia, moze ktoras z was mialaby wolny termin... martuchowata Potrzebny przepis na pyyyyszny krem do tortu (4) Jak w temacie :] Najchętniej na bazie serka mascarpone i/lub bitej... AgusiaGda czy istnieją garnki tj.ingenio tylko BEZ teflonu (2) Dziewczyny, spotkałyście gdzieś takie garnki? Z moich ingenio zaczął... Asiunia-niezalagowana jak robicie zupe pomidorowa? (10) Jak w tytule,bo mi wychodzi jakas taka dziwna... mamaalanka TORTY DOMOWE (7) Hej dziewczyny wiem że można na was liczyć dlatego zadaje tutaj to pytanko.... OLA_25 ciasto bardzo czekoladowe- brownie (5) jesień idzie, chandra i deprecha....wiadomo ze czekolada humor poprawia:)... aśku_85 jagnięcina - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?:))) (3) Poszukuję sprawdzonego przepisu na jagnięcinę - ale nie kotlety:) znacie coś>... koza Szukam szukam tortu , pomóżcie... (5) Jakiś czas temu widziałam w wątku cytrynki namairy (stronka) na panią z... justi przetwory słoikowe na zimę robicie? (12) Jak w temacie. Podzielcie się przepisam. Ja mam ochotę zrobić kilka słoików... Asiunia-niezalagowana Pomysły na kolacje dla prawie 3 latka. (8) Dziewczyny brak mi już weny co mogę jeszcze młodemu robić na kolacje. Jemy... A./ Szukam przepisów na zrobienie swoich musów ,deserków do słoiczków (4) Dziewczyny znacie jakieś dobre przepisy np. z jabłek , gruszek , śliwek ,... bzyczek Domowe ciasta gdzie? (4) Witam Zna ktoś może namiary na kogoś kto piecze dobrze ciasta. Organizuję... Kolo Szukam przepisu na łatwe i tanie ciasto orzechowe ;) (1) Szukam przepisu na łatwe i tanie ciasto orzechowe ;) Zasypujcie pomysłami... Hexusia Poprosze o przepis na faszerowany kabaczek . (2) Proszę podajcie jakiś fajny przepis na faszerowany kabaczek ,a może smażony... wiola