mrozony schab,filet z kurczaka... (4) mam zamrozony schab czy moge go po rozmrozeniu przygotowac na obiad dla 4 latka? ciekawa jaki makaron (10) dziewczyny chce pierwszy raz dac corci makaron ale nie wiem jaki. jakie wy... ciekawa gdzie kupić półtusze za przyzwoitą cenę (2) Witam może ktoś z was zaopatruje się w mięsko w większej ilości ,np półtusze... magda
nnt. świąteczny obiad (15) W tym roku przypada mi przygotowanie świątecznego obiadu. Macie jakieś... ahalia TV kulinarne (3) jakie programy o gotowaniu oglądacie i polecacie? ja jestem mega fanką... Mo tort z Sabinki (6) Jaki polecacie smak tortu z Sabinki?może ktoś zamawiał chodzi o tort na... gosia24 sprawdzone paluszki rybne (3) dziewczyny pomocy. moje dziecko to straszny niejadek wiec na probe paluszki... monikaaa78 Poprosze o prosty przepis na zupe z dyni (13) moze byc krem :) stokrota15 pytanie do osob posiadajacycj maszynki do ciastek (3) czy ktos posiada maszynke do wyciskania ciastek. potrzebuje pomocy. kupilam... ja Sprawdzony przepis na pierniczki:) (11) Czy ktoras z Was ma wyprobowany juz przepis na pierniczki? Chce zrobic z... Aniaa udźiec z indyka (3) Drogie Panie czy któraś z Was ma ciekawy prrzepis na w/w mięso? w necie... Lunaa przepis na nalewkę (31) Poproszę truskawkową jak zrobić aby była pyszna i nie trzeba było czekać... *Kropeczka Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-18 (204) Witam w kolejnej części skarbnicy obiadowych pomysłów i przepisów ;) AgusiaGda przepis na "leżakujące" piernikowe ciasto (3) pełno jest przepisów na pierniki, ale nie mogę znaleźć tego przepisu na... świątecznie domowe masło orzechowe (1) orzechy już mam, poproszę o sprawdzony przepis :)) _Sylwia_ Do mam odżywiających się bardzo zdrowo. (4) Dziewczyny skąd czerpiecie pomysły na fajne i przede wszystkim zdrowe... a./ polskie wędzone śliwki w Gdańsku gdzie???? (6) Pilnie potrzebuję kupić wędzone śliwki ale w żadnym hipermarkecie ich nie... śliwka Bagietki faszerowane pieczarkami (5) Czy ktoś z WAs pamięta bagietki faszerowane pieczarkami? Można je było kupić... mimigra blog regionalny-polecam pyszne przepisy (2) Zapraszam na swój blog kulinarny:) http://cudaismakiregionu.blox.pl/html Fiffi GULASZ Z DYNI - Tele tydzień nr 43/2012 (6) Witam, poszukuje osoby która ma tą gazetke i mogłaby zeskanować albo... SandraS