Tort na jutro?! (5) Dziewczyny ratujcie, czy jest ktoś kto dałby rade upiec mi dwa malutkie... MlodamamaDiN latwy, szybki... sernik (9) przegladam przepisy i włos mi na głowie staje czy podałybyscie przepis na... furia szarlotka podpowiedź (7) dziewczyny jak robicie szarlotkę (ale taki sprawdzony przepis) misia
organizacja pracy (16) Forumki, jak organizujecie przygotowywanie potraw swiatecznych? najpierw... furia makowiec- pomocy (3) hej. proszę podajcie jakiś przepis na makowca- ale nie roladę- bo nam się... magda Ugotowani teraz na tvn z trójmiasta (4) może ktoś z forumowiczów:) ? stasia Niech mi ktoś poda przepis na śledzia z żurawiną (11) ten od Agusi, bo mnie wigilia zastanie zanim się przekopię przez wątki o... kkasia1 kczy jak dziś zrobię śledzie, rybe po grecku czy sałatkę jażynową to to wytrwa do ŚWIĄT? (9) kiedy zabieracie się za wigilijne potrawy? chcę już dziś zacząć ale... baska co dobrego na święta?? (28) U nas na pewno barszczyk z uszkami pierogi strogonow bigos ciasta co... patka19841 pytanie laika o mase do tortu (2) sluchajcie...masa smietanowa z pokrojoną kolorowa galaretką......... ubic... mała ile to jest 50g suszonych grzybów:)??? (5) nie mam wagi a nie wiem ile grzybów mam w woreczku, nawet nie wiem jaki to... pierogipierogi:)) makówki śląskie. (4) Czy ktoś ma nie zawodny przepis na tego rodzaju specjał? wymysliłam sobie w... jozia nnt pytanie o ciasto i forme (4) kupilam dzisiaj formy silikonowe do ciasta i ciasteczek. Mam zamiar zrobic... furia Ewa Parsch Słodkie ciasta bez cukru- ma ktoś pełną wersję ebooka? (4) http://darmoweebooki.hitowy.pl/files/slodkie+ciast+bez+cukr.pdf może ktoś ma... AsiaczeK_S_88 Szybka sałatka na WIGILIE? (15) potrzebuje jakis przepis na smaczna salatke, wigilijna bez miesa i ryby? gosia przepisy na świąteczny stół (3) Co pojawi się na Waszych śwątecznych stołach? może się podzielicie przepisami... ija Czy ma ktoś namiary na garmaż RENE we Wrzeszczu - niedaleko Teatru Miniatura ? (1) Jakiś nr tel. czy coś... PLIZ, pilne. Ratujcie Joanna Pieczen na swieta (4) Potrzebuje sprawdzony pomysl na jakieś mięsko na święta. Raczej do podania na... Madzia warsztaty kulinarne - gdzie? (10) Dziewczyny czy wiecie gdzie odbywają się w trójmieście jakieś fajne warsztaty... rudziaczek Jedzonko na świeta gdzie zamówić? (44) Czy zna ktos dobra restauracje z ktorej mozna zamowic co nieco na swieta ? Iza