Pytanie o fast-foody... (28) Cześć! Jeśli macie chwilkę to bardzo proszę wypełnijcie moją ankietę:... Paulina dzis tlusty czwartek,gdzie kupic dobre paczki? (10) Gdzie kupujecie? mamaalanka sprawdzony przepis na lasagne? (10) jak szukam w necie to sa jakies wymyslne z winem wiec wole nie ryzykowac i... martuchowata
akcja PRZYPRAWA :) (3) Ostatnio robiłam porządki w szafce z przyprawami i oczywiście znalazło się... MAMA Patelenki (3) Hej. Czy zamawiała któraS Was patelnię z internetu, czy nie warto??? A Jeśli... Oliwkowa Ciasto ktore zachwyci gosci? (16) Macie jaqkies przepisy na fajne ciacho? Maz ma ur i musze cos zrobic.... gosia Ciasta na święta (18) Pieczecie czy kupujecie gotowe? Jak to wychodzi finansowo i czasowo? Opłaca... gość Sernik na zimno (4) Dziewczyny jak robicie sernik z serków homogenizowanych? Jakie proporcje?... agusiagda warsztaty cukiernicze, gdzie? (3) Czy ktoras z was wie moze gdzie sa organizowane szkolenia, warsztaty... Natalia zakupy spożywcze przez internet (26) czy ktoś korzystał. z jakiego z sklepu? jak z wyborem i jakością produktów.... Malami pączki - prosty sprawdozny przpeis (3) poproszę o prosty przepis na pączki, rpbię pierwszy raz i zapraszam gosci,... Wiktoria29 zupa pulpetowa (9) albo zupa pulpecikowa albo zupa z pulpetami ;) macie jakis sprawdzony przepis? Nikita987 coś lekkiego na kolacje dla meza (17) moze wy coś podpowiecie bo już sama nie wiem co zrobić jak przyjdzie po pracy... asienkaj Ciasta, ciacha - jak piec? :) porady i podpowiedzi (33) Zakładam ten wątek, bo mam ogromną prośbę do tych z Was, które sa... _Sylwia_ Sajgonki (2) Znacie jakiś przepis na dobre sajgonki? ja najczęściej kupuję na Morenie w... bucior co mozna przygotowac na szybka kolację? (10) Co można przygotować na szybka kolację dla znajomych ? Macie jakieś... jolkaz jaki krem/masę robicie do rolady? (4) mam roladę, do jednej części zrobiłam masę makową, na drugą część nie mam... wiola1 Gdzie zamówić jedzenie na 20 osobową imprezę (5) Szykuję imprezę urodzinową niespodziankę i nie mam fizycznie możliwości... monoaza przepis na pyszne bulki drozdzowe, jak z cukierni - poszukuje (4) domowej roboty bulki drozdzowe nigdy nie dorownaja tym z cukierni, chyba ze... karola Smakosz (2) Gdzie najlepsze jedzenie? Tzw-fastfudy? Np-Hod-dogi-hamburgery-??? Lasuch